Головна » 2019 » Квітень » 16

11 квітня 2019 року  на базі КЗ «Навчально-виховне об’єднання   «Ліцей нових інформаційних технологій – загальноосвітній навчальний заклад І – ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Кам'янської міської ради (директор Сбоєва Л.І.)     відповідно до річного плану роботи департаменту з гуманітарних питань відбувся міський семінар-практикум для вчителів біології та екології  міста з теми:  «Формування ключових компетентностей здобувачів освіти засобами біологічної освіти».

... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: SEP | Дата: 16.04.2019 | Коментарі (0)

Історію треба знати і вивчати, щоб творити сучасне й майбутнє, враховуючи досвід і не повторюючи помилок попередників. Історія України має визначальне значення для формування національної свідомості українського народу.

13 квітня на базі історичного факультету Київського Національного університету ім. Т.Шевченка пройшла Всеукраїнська олімпіада «Єдина Україна: історія соборницького поступу». Ініціаторами цього заходу для талановитої молоді, яка захоплюється історією, став історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кафедра давньої та нової історії України, кафедра новітньої історії України та кафедра етнології та краєзнавства (освітні програми «Історія України та культурна антропологія» та «Середня освіта (Історія)») спільно з Національною спілкою краєзнавців України за підтримки Міністерства освіти і науки України.

... Читати далі »

Переглядів: 332 | Додав: SEP | Дата: 16.04.2019 | Коментарі (0)