Головна » 2020 » Лютий » 19

Відповідно до сучасних нормативних документів щорічно проходить атестація педагогічних кадрів, яка є підсумком професійного зростання кожного вчителя. Адже, «Педагог живе доти, поки навчається» (К.Ушинський).

В поточному році департамент з гуманітарних питань Кам’янської міської ради (директор Онищенко Т.Я.) проініціював новий формат атестації керівників закладів освіти. Розуміємо, що від керівника установи, рівня його відповідальності і професіоналізму  залежить рівень діяльності учнівського та педагогічного колективів.

18 лютого на базі НВО-ліцею НІТ відбулося засідання міської атестаційної комісії, де керівники освітніх установ презе ... Читати далі »

Переглядів: 173 | Додав: pula | Дата: 19.02.2020 | Коментарі (0)

Відповідно до річного плану роботи департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради 18 лютого 2020 року на базі гімназії №17 відбулося засідання творчої лабораторії вчителів технічної праці, палітра педагогічного досвіду за темою « Інноватика у формуванні практичних умінь і навичок у здобувачів освіти на уроках трудового навчання засобами ІКТ». На засіданні були присутні вчителі закладів освіти міста. Під час заходу панувала невимушена атмосфера спілкування та обміну думками.

Проблема творчості стала в наші дні актуальною, тому що саме творчі люди створюють нове, неповторне у всіх сферах людської діяльності. Розвиток креативності учнів в процесі шкільного життя набув ... Читати далі »

Переглядів: 191 | Додав: pula | Дата: 19.02.2020 | Коментарі (0)