Головна » 2017 » Квітень » 2 » Акція «Камянське – квітучий сад»
14:59
Акція «Камянське – квітучий сад»

Акція «Камянське – квітучий сад» по впровадженню інноваційних підходів по створенню здоров’язбережувального середовища проходить в закладах дошкільної освіти (в рамках міського Тижня довкілля, який проходитиме в Кам’янському з 3 по 8 квітня).

За рекомендаціями методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань робота в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах розпочалася святкуванням Міжнародного дня птахів.

Це інтернаціональне екологічне свято проводиться 01 квітня в рамках програми ЮНЕСКО “Людина і біосфера”. Саме в цей день 1906 р. була підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів.

Педагоги використали матеріали тематичного випуску журналу “Джміль” (2017, № 3) “Пташиний світ”, які стали основою для розгортання освітнього проекту “Вітаємо птахів” для дошкільнят і молодших школярів. Вихователі розповідали дітям про роль птахів у природі, як заздалегідь підготуватися до зустрічі пташок, які зимували в інших краях, і влаштувати захопливе свято. Яке ж було щире здивування малят, коли вони побачили розмаїття пташиного царства, помандрували світом і познайомилися з пернатими поближче.

Впродовж дня з дітьми та батьками проведена робота:

 

Фото заходів представлено ДНЗ №21 «Струмочок», СНВК №5 «Дніпряночка», НВК №25 «Волошка», дошкільним відділенням НВК №36 «Дивосвіт».
Переглядів: 465 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar