Головна » 2018 » Березень » 19 » Чергові нагороди освітян
17:35
Чергові нагороди освітян

15-17 березня 2018 р. у м. Києві  відбулася Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Виставка проведена  Компанією «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, виконуючий обов’язки директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Олег Спірін, народний депутат України Віталій Курило.

Міжнародна освітня виставка - найбільший представницький форум нашої країни, який презентує досягнення та досвід у реформуванні всіх рівнів освіти, розширенні міжнародної співпраці для подальшої інтеграції в освітній і науковий простір, засоби навчання, програми та рішення для підвищення ефективності освітнього процесу.

Цьогоріч  у роботі виставки взяли  участь 758  установ – учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу.

Уже традиційно, протягом багатьох років у даному заході беруть участь департамент з гуманітарних питань Кам”янської міської ради (директор Онищенко Т.Я. )  та заклади освіти нашого міста, в цьому році їх було 29: технічний ліцей, НВК №3, 13, 24, 36, 37, «Гармонія», «Ор-Авнер», академічний ліцей №15,  гімназія №11, колегіум №16, заклади загальної середньої освіти № 4, 5, 7, 9, 12, 18, 21, 22, 23, 25, 29, 30, 31, 35, 40, 42, 44, СНВК №5.

Всі  учасники отримали Почесні дипломи виставки, а переможцями у конкурсі тематичних номінацій стали: технічний ліцей, академічний ліцей №15,  гімназія №11, колегіум №16, заклади загальної середньої освіти №12,  23, 25,  30. Всі вони були нагороджені Золотими медалями.

В рамках проведення Дев’ятої Міжнародної виставки «Сучасні  заклади освіти»   також  проведено семінар,  на якому було  представлено досвід роботи департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради на тему «Інноваційні підходи до розбудови інклюзивної освіти як умова розвитку соціальної компетентності дітей і молоді з особливими потребами».

Семінар проведено на високому організаційному та методичному рівні, про що свідчать відгуки науковців та учасників заходу.
Переглядів: 387 | Додав: SEP | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar