Головна » 2020 » Березень » 16 » ДІЛОВА РОЗМОВА З КЕРІВНИКАМИ ШМО ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ
15:18
ДІЛОВА РОЗМОВА З КЕРІВНИКАМИ ШМО ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ

Робоча нарада з керівниками шкільних методичних об’єднань вчителів математики закладів загальної середньої освіти проведена 11.03.2020 року на базі ліцею №13 (директор Єфремова Л.С.) . Тема наради: «Актуальні питання організації  роботи вчителів з школярами під час підготовки до участі в ДПА та ДПА-ЗНО з  фізико-математичних дисциплін».  Під час наради розглянуто та обговорено важливі методичні питання. Про розвиток логічного, критичного і творчого мислення у школярів при вивченні математики говорила Луніченко Н.В.,  методист МК ДзГП.                                                                                          Моніторинговий аналіз та звіт про результати участі шкільних команд  в ІІ  етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики 2019-2020 н.р. зробила   Подберезна І.В., вчитель  математики СЗШ №10, керівник ММО.

Про актуальні напрямки здійснення навчально-методичної діяльності шкільних методичних об'єднань з питань математичної підготовки школярів 5-11 класів повідомила Рохліна Т.Ф. , вчитель  математики СЗШ №5.                                                                                         

З досвіду роботи за  інноваційними педагогічними технологіями виступили члени ММО, зокрема з тем:

1. Уроки з комп’ютерною підтримкою як  необхідна і достатня умова якісної підготовки школярів до підсумкової атестації та ЗНО з дисциплін природничо-математичного циклу.

Кривенок  О.М., вчитель математики  СЗШ №7.        

2. Мультимедійна презентація математичних завдань міжнародних моніторингових досліджень. STEM-освіта, що потрібно знати вчителю та учню. Макарук А.Д., вчитель математики гімназії №32. 

3. Інтернет-ресурс відео уроків з математики для підсилення підготовки учнів щодо якісної підготовки на завершальному етапі навчального року. Надано інформаційно-аналітичну довідку щодо використання  онлайн-ресурсів  з підготовки учнів до ДПА, ДПА-ЗНО. Для всіх учасників наради надано методичні  рекомендації  з питань організації спільної діяльності педагогів та учнів у підготовці до підсумкової атестації та ЗНО (мультимедійна презентація).

В кінці наради розглянуте додаткове питання «Діджиталізація освіти – компетенції ХХІ століття» та фільм про сучасну цифрову школу. Інформувала Луніченко Н.В.  

                                      

Переглядів: 185 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar