Головна » 2017 » Квітень » 6 » Доля планети в наших руках» в НВК №25 «Волошка», приурочена міській акції «Тиждень довкілля»
07:43
Доля планети в наших руках» в НВК №25 «Волошка», приурочена міській акції «Тиждень довкілля»

В рамках проведення заходів на підтримку Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом» і проведенням екологічної акції «Тиждень довкілля» в НВК №25 «Волошка» (директор Кульчиковська Тамара Олександрывна) 4 квітня 2017 року відбулася акція з озеленення подвір’я та презентація екологічного проекту дитячого театру моди «Авангард» «Доля планети в наших руках».

Мета заходу: формувати екологічну свідомість та екологічну культуру серед дітей та учнів, виховання шанобливого ставлення до навколишнього природного середовища.

 У посадці саджанців беріз, лип, горобини на подвір’ї комплексу взяли активну участь секретар міської ради Олександр Юрійович Залевський, департамент з гуманітарних питань, керівництво управління екології та природних ресурсів міськради, завідуючі дошкільних навчальних закладів, учні та педагоги СЗШ №18.

Спільно з почесними гостями та учнями початкової школи під мелодію дитячого оркестру музичних інструментів було висаджено близько 15 молодих дерев та 150 кущів спіреї. Коли подвір’я засяяло чистотою, ніжною зеленню та квітами, учні першого класу, беручи гостей за руки, запросили їх до комплексу.  

Дошкільне відділення представило екологічну виставку з ЛЕГО-конструктора «Місто нашої мрії», мета якої – навчити дітей не на словах, а на ділі допомагати природі, а саме – не смітити, не руйнувати, не зривати, не знищувати, а виховувати відповідальність за життя всього, що нас оточує. Мрія дошкільнят: «Бачити рідне місто красивим, чистим, безпечним і неповторним».

Навчально-виховний комплекс представив гостям екологічний проект  дитячого театру моди «Авангард»: «Доля планети в наших руках». Творча скарбниця колекцій має екологічну спрямованість. У виготовленні моделей використовувалися найрізноманітніші матеріали - це  різні види паперу, целофан, хутро, сітка, чоловічі краватки, фольга, шпагат, тканини, блискавки, магнітофонна плівка та інші. Екологічний театр моди «Авангард» - це синтез театральної діяльності, модельного мистецтва та образотворчої вмілості вихованців та педагогів НВК.

Екологічна акція в освітньому закладі відбулася. Місто Кам’янське – наш спільний дім і кожна людина, що живе в ньому, повинна дбайливо ставитися до нього, зберігаючи всі його цінності та природні багатства.
Переглядів: 346 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar