Головна » 2020 » Червень » 19 » ДОСЯГНЕННЯ ЮННАТІВ МІСТА
13:04
ДОСЯГНЕННЯ ЮННАТІВ МІСТА
2020 рік – це рік 95-річчя юннатівського руху в Україні. В нашому місті здобувачі освіти та педагоги Дитячого екологічного центру, закладів загальної середньої освіти реалізують план масових еколого-натуралістичних заходів та присвячують свої досягнення вищезазначеній даті.
В травні-червні департаментом освіти і науки ОДА підведені підсумки участі в обласних етапах Всеукраїнських еколого-натуралістичних акціях та конкурсах: у юннатівському русі «Зелена естафета» ДЕЦ посів 1 місце серед закладів позашкільної освіти області;  в  акції «Годівничка» 2 місце посіли учні ліцею №13, 3 місце – учні НВК №26, гімназії №27; у заочному конкурсі «Гуманне ставлення до тварин» призерами стали юннати ДЕЦ та ЗЗСО №7.
Педагоги ДЕЦ продовжують використовувати інноваційну модель екологічної освіти й виховання «Музейна педагогіка – в дії». На сьогодні в умовах адаптивного карантину підготовлена віртуальна екскурсія «По залах Міжшкільного екологічного музею».
Вихованці гуртків та педагоги ДЕЦ залучені до участі в онлайн науково-освітньому проєкті «Вчителі та учні досліджують явище цвітіння водойм в Україні». Методичний кабінет департаменту з гуманітарних питань міської ради запрошує учнівську молодь закладів освіти долучитися до участі в даному проєкті (червень-листопад 2020 ), який ініційований Національним еколого-натуралістичним центром та Інститутом гідробіології НАН України.
 
Переглядів: 161 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar