Головна » 2016 » Листопад » 28 » eTwinning Plus – 2016: підсумки року
11:04
eTwinning Plus – 2016: підсумки року
25 листопада у м. Києві відбулося пленарне засідання конференції  eTwinning Plus – 2016.
В ході конференції було окреслено перспективи в українській системі освіти. Освіта в Україні буде все більше тяжіти до європейської, зберігаючи концепцію національно-патріотичного виховання. Незмінною складовою успішності освітнього процесу залишається довіра між вчителем та учнем, між  навчальним закладом і суспільством.
 
Керівник програми Сергій Теплов ознайомив слухачів з ключовими компетенціями європейської шкільної освіти, а саме:
  1. вміння спілкуватися рідною мовою,
  2. вміння спілкуватися іноземною мовою,
  3. інформаційно-комунікаційна компетенція,
  4. вміння вчитися,
  5. соціальна і громадянська компетенції,
  6. культурна усвідомленість та розуміння способів вираження.
Також було організовано 4 воркшопи: «How to build successful international school partnerships», «Entrepreneurial learning», «eTwinning School», «eTwinning як інструмент для створення позитивного іміджу», де учасники могли почерпнути для себе багато цікавої і корисної інформації.
Директор КЗ «Середня загальноосвітня школа № 30» Кардашова І.В., вчителі Кондрашова Т.В.(вчитель англійської мови) та Тімофеєва Т.В. (вчитель біології) стали учасниками конференції. Отримали дипломи за активну участь у програмі в 2016 році. Один з проектів отримав Національну відзнаку якості (яку отримують проекти-учасники програми з високим рівнем інновації та успішності в проектній діяльності).




 
Довідково
eTwinning — це навчальна програма Європейської Комісії, започаткована в 2005 році з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Учителі та учні, зареєстровані в мережі eTwinning, отримують можливість реалізації спільних проектів з іншими європейськими школами. Ключовою складовою навчання є використання ІКТ. Проект eTwinning розширює сферу освітніх можливостей для учнів та вчителів, підвищує мотивацію до навчання та ступінь відкритості до Європи.
Переглядів: 522 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar