Головна » 2019 » Квітень » 22 » Фестиваль англійської мови «Любов керує світом»
05:31
Фестиваль англійської мови «Любов керує світом»

18 квітня 2019 року на базі гімназії №39 м. Кам’янського пройшов традиційний щорічний фестиваль англійської мови під назвою «Любов керує світом» (“Love Rules the World”), мета якого – популяризація англійської мови й вшанування культури, мистецтва та традицій англомовних країн. У фестивалі брали участь представники 14 шкіл міста – СЗШ №6, 29, 30, 31, 32, 34, 35, 36, 37, 38, 40, 42, 44 та гімназії №39. 


У передактовій залі гімназії №39 на учасників фестивалю чекала яскрава фотозона з весняних квітів, на фоні якої вони мали змогу не лише сфотографуватися на згадку про цей чудовий весняний день, але й, як справжні зірки, англійською мовою дати інтерв’ю гімназійним журналістам – ученицям 10 класу Титаренко Софії та Шубертовій Ксенії.

Також до початку фестивалю учасникам було запропоновано вирушити в уявну подорож сторінками минулого міста Кам’янського у вигляді віртуальної англійськомовної екскурсії, підготованої учнями 10 класу, серед яких Клисак Денис, Веселова Надія, Левченко Ян, Лук’янішин Олексій, Мілованов Георгій, Крук Анжела. Метою екскурсії було інформування учнівської молоді про маловідомі сторінки історії нашого міста, сприяння створенню позитивного іміджу м. Кам’янського та об’єднання зусиль молодих активних громадян, науковців, влади з метою розвитку корисної для всієї громади галузі – культурно-пізнавального туризму й залучення туристів до міста з інших регіонів країни та всієї Європи.

До концертної програми фестивалю увійшли вокальні, хореографічні, театральні номери, а також літературно-музичні композиції та декламації віршів. Веселий настрій глядачів підтримували артистичні й креативні ведучі – учні 10 класу Солодовник Максим та Чубенко Олександра. У фіналі концертної програми пролунала відома англійська пісня “We Are the World, We Are the Children” у виконанні учнів гімназії №39 разом з усіма учасниками концерту, після чого вони отримали дипломи про участь у фестивалі. Дипломи вручила методист методичного кабінета при департаменті з гуманітарних питань Кам’янської міської ради Згами Тамари Петрівни.

Успіху фестивалю завдячуємо всім учасникам – акторам, вокалістам, танцюристам та декламаторам, вчителям шкіл, які підготували учнів і такі чудові номери, а також колективу кафедри іноземної освіти гімназії №39 у складі Левченко Інни Георгіївни, Яковенко Дарини Василівни, Шрам Кристини Геннадіївни, Громової Оксани Сергіївни, Король Дар’ї В’ячеславівни, Киреєвої Марії Олександрівни, Бузиревської Олени Володимирівни, Назарової Людмили Вікторівни, Артеменко Інни Олександрівни.
Переглядів: 262 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar