Головна » 2017 » Листопад » 27 » Інтелектуальні змагання з економіки
10:59
Інтелектуальні змагання з економіки

Сутність місії шкільного олімпіадного руху полягає не стільки у виявленні унікальних талантів, як у мотивації бажання якомога ширшого кола школярів активно долучитись до наукових досягнень сучасності. На виконання річного плану роботи департаменту з гуманітарних питань міської ради, розпорядчих документів МОН України 26 листопада 2017 року на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №21» Кам’янської міської ради (директор Головаха Л.М.) відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з економіки. У інтелектуальному змаганні з економіки взяли участь більше 50 учнів 9-11 класів навчальних закладів міста.

Завідувач методичним кабінетом департаменту з гуманітарних питань Ващенко В.А. привітала всіх учасників олімпіади, побажала перемоги та позитивного досвіду всім школярам. Учасники олімпіади  виборювали право бути кращими, виконуючи завдання  з економіки. Тести, творчі завдання та завдання  практичного туру, надіслані з ДОІППО в день проведення олімпіади, були цікавими, відповідали віковим особливостям учнів і за змістом вписувались у освітні стандарти з економіки. Більшість з них були спрямовані на логічний виклад матеріалу, порівняння, що  дозволили всебічно перевірити знання учнів, їхні вміння, навички і ерудицію. Найвищі результати показали учні НВО- ліцей НІТ, НВК- академічний ліцей №15, гімназія №39.

До складу журі олімпіади з економіки ввійшли високопрофесійні  викладачі навчальних закладів міста.

Членами оргкомітету та журі відзначається, що адміністрацією комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №21» Кам’янської міської ради створені необхідні умови для всіх школярів – учасників олімпіади та для роботи вчителів – членів журі.

Міська олімпіада з економіки пройшла злагоджено, на високому рівні, що забезпечило високий професіоналізм членів журі олімпіади та об’єктивність оцінювання учнівських робіт.

Побажаємо переможцям  нових успіхів та  гідно представити наше місто на обласній олімпіаді з економіки
Переглядів: 427 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar