Головна » 2020 » Липень » 8 » КОМАНДА ТЕХНІЧНОГО ЛІЦЕЮ ІМЕНІ А.ЛИГУНА М.КАМ’ЯНСЬКОГО ОТРИМАЛА НАГОРОДУ ЗА І МІСЦЕ НА ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З КРЕАТИВНОСТІ
09:18
КОМАНДА ТЕХНІЧНОГО ЛІЦЕЮ ІМЕНІ А.ЛИГУНА М.КАМ’ЯНСЬКОГО ОТРИМАЛА НАГОРОДУ ЗА І МІСЦЕ НА ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З КРЕАТИВНОСТІ
Destination Imagination – найбільша у світі освітня програма з креативності, започаткована в США. Програма спрямована на підготовку учнів до професійних викликів ХХІ століття, виховання майбутнього покоління інноваторів та лідерів, охоплює більше 30 країн на 6 континентах, понад 150 тисяч учасників щорічно, 38 тисяч волонтерів з усього світу і 1,5 мільйона випускників.
Згідно з правилами програми, команда, що складається з дітей різного віку, обирає один із шести викликів (технічний, інженерний, науковий, імпровізаційний, художній або суспільний) і протягом року працює над вирішенням завдання. Кожна команда має тренера, який не втручається у процес підготовки команди, а лише надихає та навчає її членів новим інструментам пошуку оригінальних і креативних ідей. Свій проєкт вирішення завдання команди представляють у вигляді вистави-презентації з декораціями, костюмами і макетами на олімпіаді креативності, яка відбувається в Україні. Під час олімпіади команди вирішують також миттєві виклики. Переможці олімпіади креативності в Україні отримують право взяти участь у Всесвітньому фіналі олімпіади Destination Imagination, який відбувається щорічно в США.
У 2017 році Національний центр «Мала академія наук України» став ліцензійним афілійованим представником програми Destination Imagination в Україні та розпочав її поетапне впровадження. В березні 2019 р. у Києві відбулася І Всеукраїнська олімпіада креативності Destination Imagination, в якій взяли участь 30 команд з 11 областей та м. Київ.
25 команд з усієї України зареєструвались для участі в олімпіаді 2020 року. В період карантину в зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19) змагання відбувались дистанційно в он-лайн режимі . 4 команди представляли Дніпропетровське обласне відділення МАН України. Серед них одна команда  учнів 8-11 класів «Мозго builders»  Кам’янського технічного ліцею ім. А.Лигуна. 
Спеціальну нагороду журі олімпіади - відзнаку «Да Винчи» за особливі технічні знахідки та дизайн проекту отримала  наша команда «Мозго builders».
Онищенко Максим, учень 9 класу, окремо був відзначений та отримав персональну спеціальну нагороду. 
Дякуємо всім учням за командний дух, креатив, ідеї та знахідки, творчу наснагу та вміння реалізовувати сміливі задуми в реальність, за досягнення перемоги. Також слова щирої подяки родині Антоновських за спонсорську підтримку участі ліцеїстів у даному проекті.
На фото команда - переможниця у складі учнів технічного ліцею: Сівака Михайла, 8 клас, Антоновського Даніла, Онищенка Максима, 9 клас, Кузори Катерини, Нікіши Андрія , Величка Богдана, 10 клас, Гільмутдінова Ільдара, 11 клас, та креативного тренера Мірошник Н.П.
На фото Онищенко Максим, учень 9 класу технічного ліцею ім. А.Лигуна.
Переглядів: 172 | Додав: pula | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar