Головна » 2019 » Квітень » 2 » Круглий стіл для вчителів математики ЗЗСО м.Кам’янського
09:37
Круглий стіл для вчителів математики ЗЗСО м.Кам’янського

Керівники шкільних методичних об’єднань вчителів природничо-математичних дисциплін 26 березня 2019 року на базі НВК №24 взяли участь в засіданні круглого  столу  «Оновлення та модернізація методів навчання згідно Концепції Нової української школи». Цей масштабний навчально-методичний захід  мав на меті скерувати роботу  вчителів математики закладів загальної середньої освіти на поєднання теоретичних знань та конкретного досвіду, який застосовується кожним педагогом в умовах своєї школи та кожного конкретного класу.

Засідання круглого столу розпочала Луніченко Наталія Володимирівна,  методист МК ДзГП, яка надала інформацію про актуальні питання становлення Нової української школи, що потребує нового умотивованого вчителя та умотивованого учня.

Під час круглого столу були розглянуті питання:

  • Використання принципу наступності – запорука успішної адаптації учнів 5 – 6 класів до умотивованого навчання в  середній та старшій школі ( Кібальник О.М., СЗШ № 23);
  • Формування ключових компетентностей на уроках математики та природничо-математичного циклу (Логвінова В.Г., НВК № 3);
  • Інноваційні методи формування самоосвітньої компетентності учнів (Шевченко І.А., НВК № 24).

Поділилися досвідом стосовно використання хмарних технологій на уроках математики  Рєзнік О.В., вчитель  технічного ліцею ім.А.Лигуна  та  застосуванням сервісу Google Classroom  Подберезна І.В.,вчитель  математики КЗ СЗШ № 10, керівник ММО.

Крім основних питань Круглого столу Луніченко Н.В. під час своєї презентації «Про особливості підготовки та проведення ДПА  з математики в 9-х класах та підготовки випускників 11-х класів до ЗНО» надала всі необхідні рекомендації вчителям та відповіла на запитання присутніх.

Викладач ДДТУ Волосова Н.М. ознайомила  вчителів математики з принципами підготовки абітурієнтів до ЗНО. Також продемонструвала розв’язки задач, вправ складного рівня,  розглянула типові помилки, які допускаються учасниками ЗНО.

Після кожного  питання, було проведено обговорення та дискусія.     По завершенню заходу відбулось індивідуальне консультування учасників круглого столу. Всі вчителі отримали електронну версію даного методичного заходу.
Переглядів: 262 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar