Головна » 2018 » Листопад » 21 » Курси підвищення кваліфікації для вихователів закладів дошкільної освіти міста
11:32
Курси підвищення кваліфікації для вихователів закладів дошкільної освіти міста

Дніпровською Академією Неперервної Освіти спільно з методичним кабінетом департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради з 05  по 16 листопада   проведено курси  підвищення кваліфікації для вихователів закладів дошкільної освіти  міста.

25 вихователів згідно навчального плану ДАНО підвищили свою професійну майстерність, вивчаючи теоретичний  матеріал  та кращий педагогічний досвід. Навчальний процес  органічно поєднав проведення лекційних, практичних занять, майстер-класів та тренінгів, живе спілкування  в колі колег.

Вихователі отримали необхідні для роботи інформаційні та дидактичні матеріали, плани-конспекти різних форм роботи з дітьми,  презентації інноваційних педагогічних технологій.

За результатами навчання педагоги склали залік та  отримали  посвідчення про підвищення кваліфікації встановленого зразку.  Сподіваємось, що  творчий заряд щодо  реалізації  нових знань в закладах дошкільної освіти  вплине на підвищення якості освітнього процесу, стане постійним орієнтиром до самоосвітньої діяльності вихователів.
Переглядів: 274 | Додав: SEP | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar