Головна » 2018 » Вересень » 24 » Курси підвищення кваліфікації заступників директорів з навчально-виховної роботи
16:09
Курси підвищення кваліфікації заступників директорів з навчально-виховної роботи

20-22 вересня 2018 року відбулись курси підвищення кваліфікації заступників директорів з навчально-виховної роботи за Державним стандартом початкової освіти та Концепцією «Нова українська школа» на базі комунального закладу «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – гімназія № 39» Кам’янської міської ради та навчально-виховного комплексу №3.

Курси проводили тренери Одинцова Галина Володимирівна, заступник директора з НВР гімназії №39, Мельник Наталія Валентинівна, вчитель початкових класів гімназії №39, Расторгуєва Наталія Федорівна, заступник директора НВК №3, Василенко Ірина Вячеславівна, заступник директора гімназії №11. Навчання було організовано із застосуванням інтерактивних технологій. Курсанти розглянули особливості модельних навчальних програм, ознайомились з методикою проведення ранкових зустрічей, питаннями щодо ролі вчителя у організації освітніх осередків та створенні психологічно безпечного середовища, формуванні спільних цінностей та шляхів реалізації принципів педагогіки партнерства через співпрацю з батьками. Створювали модель випускника початкової школи та портрет сучасного вчителя.

Велика вдячність адміністрації базовим закладам, за якісну організацію курсів, тренерам - за затишну атмосферу, за професіоналізм, за любов до своєї справи!
Переглядів: 343 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar