Головна » 2016 » Грудень » 12 » Майстер-клас для вчителів інформатики у КЗ «СЗШ №9» Кам’янської міської ради
13:10
Майстер-клас для вчителів інформатики у КЗ «СЗШ №9» Кам’янської міської ради
08.12.2016р. в середній загальноосвітній школі № 9 за ініціативи методиста методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань Луніченко Н.В., адміністрації закладу та міського методичного об'єднання вчителів інформатики відбувся майстер-клас для вчителів інформатики ЗНЗ на тему «Система управління базами даних Access», який складався з двох частин: теоретичної та практичної.

 

Вчитель інформатики Чупілко Сергій Іванович, спеціаліст вищої,  кваліфікаційної категорії демонстрував прийоми навчання основам програмування бази даних «Access», презентував авторський посібник з теми.

Зміст і форма проведення майстер-класу викликали інтерес не тільки у молодих, але й у досвідчених вчителів інформатики міста. Колеги з цікавістю слухали доповідача та брали активну участь в практичній частині. Під час майстер-класу проводилось анкетування, в якому педагоги відобразили свою думку з актуальних питань викладання окремих тем курсу «Інформатика».  При обговоренні результатів майстер-класу за круглим столом педагоги висловили думку про важливість  даної теми в структурі інформаційної компетентності учнів, та прийняли рекомендації щодо збільшення програмного часу на вивчення даної теми.

Переглядів: 387 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar