Головна » 2020 » Лютий » 3 » МЕТОДИЧНА НАРАДА ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕКАРІВ РОЛЬ ШКІЛЬНОГО БІБЛІОТЕКАРЯ У МОТИВАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕДАГОГІВ
14:31
МЕТОДИЧНА НАРАДА ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕКАРІВ РОЛЬ ШКІЛЬНОГО БІБЛІОТЕКАРЯ У МОТИВАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕДАГОГІВ

31 січня 2020 року на базі ліцею № 13 відбулася методична нарада бібліотекарів ЗЗСО міста. Відкрила нараду методист з бібліотечних фондів МК при ДзГП Заіка Н.І. Директор закладу Єфремова Л.С. привітала учасників заходу та побажала плідної праці.

В  доповіді «Нові підходи до взаємодії бібліотекаря, педагога і батьків» Заіка Н.І. звернула увагу на роль бібліотечного інформування педагогів, як пріоритетного напрямку у діяльності бібліотеки: щоб  освітній процес був найбільш ефективним, учителю необхідно знайомитися з передовим педагогічним досвідом, із сучасними освітніми технологіями, методичними розробками тощо. Ніна Іванівна наголосила, що спільні зусилля педагога і бібліотекаря  мають добрі наслідки для творчої роботи  із  здобувачами освіти.

Цікавим для присутніх став виступ бібліотекаря ліцею № 13 Громової О.М. щодо ролі шкільного бібліотекаря  у мотивації діяльності педагогів. Родзинкою своїх виступів на оперативних нарадах Ольга Миколаївна вважає методичні рекомендації вчителям про перегляд корисного відео. Кожний бібліотекар отримав список відео, в залежності від мети його дії на людину.

На методичній нараді було опрацьовано лист  департаменту освіти і науки  Дніпропетровської ОДА «До листа Міністерства освіти і науки України від 22.01.2020 № 1/9-39»  та надано бібліотекарям методичні рекомендації щодо замовлення та отримання підручників для учнів 3, 7 класів у 2020 році.

Переглядів: 163 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar