Головна » 2019 » Лютий » 15 » Методичне об'єднання інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти
20:15
Методичне об'єднання інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти
14 лютого в спеціальному закладі дошкільної освіти №12 "Сонечко" відбулась зустріч інструкторів фізичної культури міста на методичному об'єднанні за темою "Нові можливості та перспективи в фізкультурно-оздоровчій роботі з дітьми дошкільного віку". 

Створювати умови для професійного зростання педагогів, поширювати передовий педагогічний досвід, стимулювати впровадження нових технологій виховання і навчання дошкільників є одним з головних завдань вихователя-методиста. Протягом дня вихователь-методист закладу Макшеєва Л.М. стимулювала учасників заходу до активного пізнання нової
інформації, комунікації та творчого мислення. Інструктор з фізичної культури СДНЗ "Сонечко" Біла А.О. презентувала колегам роботу з дітьми за методикою Єфименка "Пластичний балет", вчитель-логопед розповіла про участь закладу в проекті "Сприяння освіті" та ефективне впровадження ігрових технологій "ЛЕГО" в різні види діяльності з дітьми дошкільного віку. Вихователем - методистом Макшеєвою Л.М. було організовано тренінгове заняття, яке стало платформою для спільної діяльності, дискусій, пізнання та обміну досвідом. Методист методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань Білоус С.В. розповіла про права та обов'язки інструкторів з фізичної культури ЗДО, а саме про порядок проведення атестації та присвоєння кваліфікаційних категорій, навантаження на ставку інструктора з фізичної культури, обов'язкову документацію інструктора з фізичної культури та організацію безпеки життєдіяльності на заняттях з фізичної культури.

Наприкінці творчої зустрічі учасники заходу відвідали затишні групи закладу, в яких вихователями створено динамічне та насичене розвивальне середовище для дітей з особливими освітніми потребами та висловили слова подяки за організований захід, можливість отримати нові знання і мотивацію для вдосконалення фізкультурно-оздоровчої діяльності в закладах дошкільної освіти.
Переглядів: 273 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar