Головна » 2020 » Січень » 27 » МІСЬКИЙ КОНКУРС-WORKSHOP «ROBOSCIENCE-2020» НА БАЗІ ЦПР ТА ДТ
14:09
МІСЬКИЙ КОНКУРС-WORKSHOP «ROBOSCIENCE-2020» НА БАЗІ ЦПР ТА ДТ

23 січня в Центрі ПР та ДТ (вул.Київська,7) на базі гуртка «Школа робототехніки» за ініціативи департаменту з гуманітарних питань міської ради пройшов міський конкурс-workshop «Roboscience-2020». У  конкурсі взяли участь 15 учнів  закладів загальної середньої освіти №9, 22, 25, 28, НВК № 26 та НВО-ліцей НІТ.

В першому турі учасники збирали схеми на макетних платах, другий тур – передбачав   роботу у програмі Scratch, в третьому – креслення  за допомогою векторного редактору Corel та 3D Paint. Після конкурсу здобувачі освіти стали учасниками майстер-класу по  виготовленню сніжинки з фанери на лазерному різаку.

За результатами конкурсу І місце зайняв Кліменков Іван, учень 9-Б класу СЗШ № 25, ІІ місце – Жигайло Інесса,учениця 9-Б класу НВО-ліцей НІТ, ІІІ місце – Буштець Анастасія,учениця 9-Б класу НВО-ліцей НІТ.

Солодкі подарунки, заохочувальні призи за перемогу, танцювально-вокальні привітання вихованців ЦПР та ДТ - це створювало святкову атмосферу та гарний настрій не тільки учасникам, але й всім присутнім.

 

   

Переглядів: 214 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar