Головна » 2020 » Березень » 16 » МІСЬКИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ
15:04
МІСЬКИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

10 березня 2020 р. в СЗШ № 30 м.Кам’янського відбувся міський семінар-практикум для вчителів англійської мови «Сучасний підхід до навчання мов: орієнтація на цінності особистісного підходу». Семінар відкрила методист методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань Згама Тамара Петрівна, яка зосередила увагу на пріоритетних напрямках вивчення англійської мови в сучасному освітньому середовищі. Директор СЗШ №30 Кардашова Ірина Володимирівна привітала учасників семінару та презентувала заклад. Гурська Ірина Йосипівна, заступник директора з освітнього процесу, розповіла про роботу вчителів англійської мови та їх творчі доробки.

Учасники семінару плідно працювали на тренінгу «Критичне мислення», який провела Кондрашова Тетяна Вікторівна, учитель англійської мови,тренер «Агенти змін». Дуже цікавою була рольова гра за кейс-технологією (вчитель Глушко Т.Г.). Вчителі застосовували своє критичне мислення та театральну майстерність.

На етапі «Ключові ідеї НУШ у життя» учасникам було запропоновано створити паперові ляльки та представити мікро-вистави.

Підводячи підсумки семінару, учасники поділилися враженнями та відзначили творчу атмосферу, яка панує в освітній установі.

    

Переглядів: 195 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar