Головна » 2020 » Листопад » 27 » МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМ.П.ЯЦИКА
16:09
МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМ.П.ЯЦИКА
20 листопада в місті відбувся ІІ етап ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів 3-4 класів, в якому брали участь 80 учнів. Конкурс був проведений в онлайн режимі за допомогою сервісу Google Meet.
До початку конкурсу методистом методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань Коваленко Т.О., керівником міського методичного об’єднання вчителів початкових класів Одинцовою Г.В. спільно з вчителями початкової школи підготовлено і погоджено завдання та визначено переможців І етапу.
За результатами ІІ етапу переможцями стали: серед учнів 3-х класів учениця комунального закладу«Навчально-виховне об’єднання «Ліцей нових інформаційних технологій – загальноосвітній навчальний заклад І – ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Кам'янської міської ради Хапун Марія (вчитель Зайцева Л.М.), серед учнів 4-х класів учениця комунального закладу«Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня-гімназія №39» Кам’янської міської ради Жилко Аліса (вчитель Мельник Н.В.).
Щиро вітаємо переможців та вчителів, які підготували цих учнів. Бажаємо перемоги в обласному етапі ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
Здоров’я всім, невичерпної енергії, натхнення!
                             
Переглядів: 394 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar