Головна » 2017 » Листопад » 11 » «Моніторинг як механізм адаптивного управління якістю освіти»
17:42
«Моніторинг як механізм адаптивного управління якістю освіти»

9  листопада 2017 року на базі СНВК №5 «Дніпряночка» відбулося методичне об’єднання вихователів-методистів дошкільних закладів міста на тему «Моніторинг як механізм адаптивного управління якістю освіти».

Метою методичного заходу було спонукати педагогів міста до осмислення пріоритетного напряму в освіті – якості освіти, управління якістю освіти; застосовувати теоретичні знання для побудови моделі та програми внутрішнього моніторингу якості освіти, здійснювати аналіз освітньої системи та формулювати основні освітні проблеми як об’єкти моніторингу та управління, формувати вміння компетентно здійснювати моніторинг якості освіти на локальному рівні.

Теоретичну частину методичного об’єднання розпочала вихователь-методист закладу Грицан Світлана Олексіївна, яка  презентувала присутнім систему внутрішнього моніторингу як засобу якісних змін в освіті. Методист з дошкільної освіти Білоус Світлана Валеріївна окреслила орієнтири соціального партнерства освітніх установ, як засіб професійного розвитку та втілення кращого педагогічного досвіду в дошкільні навчальні заклади.

Вчитель-логопед СНВК №5 Буданцева Н.І. провела з вихователями-методистами майстер-клас «Арт педагогіка в роботі з дітьми дошкільного віку», презентувала розробку занять з сенсорного розвитку  з ляльками-мотанками.

Педагоги початкової школи Полторакін О.О. та Безребра Н.В. представили  вихователям-методистам сучасні інтерактивні методики, які є незамінними помічниками в щоденній методичній роботі.

Завершенням методичного заходу став майстер-клас по психологічному розвантаженню від Хмарської Я.А., практичного психолога навчально-виховного комплексу №5.

Протягом дня вихователі-методисти мали змогу отримати нові знання, сформувати необхідні професійні навички з аналізу освітньої системи, прогнозування та організації навчально-методичної та управлінської діяльності закладів дошкільної освіти.
Переглядів: 327 | Додав: SEP | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar