Головна » 2019 » Травень » 20 » Нагородження переможців та призерів обласного конкурсу «Мирний космос»
08:16
Нагородження переможців та призерів обласного конкурсу «Мирний космос»

15 травня 2019 року у комунальному закладі вищої освіти «Дніпровська академія неперервної освіти» Дніпропетровської обласної ради відбулась підсумкова конференція переможців обласних конкурсів з інформаційних технологій та конкурсів «Мирний космос», «Астрономія» для учнів Аерокосмічної школи.

На урочистому обласному заході були присутні від м. Кам’янського учні СЗШ №7 (директор Лисенко М.І) Смаглюк Таміла, Сковородка Олександр. Смаглюк Таміла нагороджена дипломом ІІ  ступеня в номінації «Глобальні проблеми людства», Сковородка Олександр  отримав диплом  ІІІ ступеня в номінації «Історія розвитку авіації та космонавтики», а також школярі отримали цінні подарунки. Рижко О.П., вчитель фізики та астрономії СЗШ №7, як керівник учнівських досліджень, нагороджена грамотою обласної державної адміністрації за високий рівень підготовки вихованців.

Діти отримали  позитивні емоції, познайомились з учнями  інших міст області, які також відзначені грамотами і подарунками. Призові місця надихають на подальшу співпрацю з Дніпропетровським обласним центром науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді.
Переглядів: 235 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar