Головна » 2018 » Вересень » 21 » Нарада для відповідальних педагогічних працівників за роботу з обдарованими учнями
10:07
Нарада для відповідальних педагогічних працівників за роботу з обдарованими учнями

На початку навчального року традиційно в КЗ «Технічний ліцей» Кам’янської міської ради згідно річного плану роботи Департаменту з гуманітарних питань  проведено розширену нараду для відповідальних педагогічних працівників за роботу з обдарованими учнями за темою «Результативність роботи міського наукового товариства за підсумками 2017-2018 н.р. та пріоритетні завдання у напрямі дослідно-експериментальної та науково-пошукової діяльності  учнівської молоді на 2018-2019 н.р.». Луніченко Н.В., методист міського методичного кабінету, відкрила нараду та подякувала присутнім за якісну роботу з питань залучення учнів закладів освіти міста до роботи у Дніпропетровському відділенні Малої академії наук України. Наталія Володимирівна також наголосила, що робота міського наукового товариства була спрямована на створення в навчальних закладах оптимальних умов для підтримки різноманітних інтересів учнівської молоді.

Про результати участі учнів міста у І, ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН доповідала заступник директора з науково-методичної роботи технічного ліцею Жучек  Я.П.

Яна Петрівна акцентувала увагу присутніх на збільшенні кількості закладів освіти міста, які долучилися до роботи в МАН, проаналізувала результати виступів учнів у міському, обласному та Всеукраїнському етапах конкурсу-захисту МАН й приділила увагу організаційним питанням щодо участі в цьогорічному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН.

Далі нарада проходила у формі круглого столу, під час якого було презентовано досвід роботи кращих наукових товариств міста.  Наталія Василівна Пономаренко, СЗШ №34,  розповіла про складові пошуку обдарованих учнів у закладі, про етапи підготовки науково-дослідницьких робіт, про участь учнів у роботі профільних шкіл МАН, поділилася власними думками та враженнями про участь вихованки Біленко Кристини у ІІІ етапі конкурсу-захисту, що проходив навесні у м.Київ. Кристина виборола ІІІ місце.

Заступник директора з науково-методичної роботи НВО-ліцей НІТ Олена Олександрівна Бондаренко презентувала присутнім результати  роботи наукового ліцейного товариства, поділилася досвідом залучення великої кількості учнів за різними напрямами (щорічно на ліцейному конкурсі-захисті презентується близько 100 робіт, з яких потім відбираються кращі роботи для участі у міському етапі).

Заступник директора НВК-гімназія №11 Тетяна Василівна Черкасова презентувала присутнім напрями роботи гімназії з  питань  дослідницько-пошукової діяльності, роботи з обдарованими учнями, поділилась досвідом роботи наукового товариства гімназії «Інтелект».

Всім учасникам наради запропоновано взяти участь в анкетуванні та внести пропозиції щодо інноваційних підходів у роботі з інтелектуально,- творчо обдарованими учнями.

Фото

Переглядів: 261 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar