Головна » 2018 » Листопад » 5 » Нарада вчителів інформатики з питань підготовки учнів до участі в олімпіадах та конкурсі-захисті МАН
20:08
Нарада вчителів інформатики з питань підготовки учнів до участі в олімпіадах та конкурсі-захисті МАН

30 жовтня 2018 року на базі НВО ліцею нових інформаційних технологій відбулася нарада вчителів інформатики з питань підготовки учнів до участі в олімпіадах та конкурсі-захисті МАН. Вчителі мали змогу обговорити нагальні питання та поділитися досвідом системної роботи з обдарованими учнями.

Методист методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань міської ради Наталія Володимирівна Луніченко проаналізувала стан та рівень підготовки учнів до участі в олімпіадах та окреслила коло актуальних питань роботи з обдарованими учнями.

Вчитель-методист НВО ліцею НІТ Олена Олександрівна Бондаренко виступила з теми «Система підготовки учнів до участі в олімпіадах та конкурсах МАН». Також Олена Олександрівна надала додаткові матеріали, що можуть використовувати вчителі у процесі підготовки учнів до олімпіад з програмування.

Власним досвідом та стратегічним баченням поділився з колегами Сергій Іванович Чупілко, вчитель СЗШ №9, який зробив у своєму виступі акцент на плануванні роботи учня у МАН.

Голова методоб’єднання Юлія Олексіївна Луньова, вчитель НВО ліцею НІТ, опрацювала з вчителями питання вибору теми для науково-дослідницької роботи учня.

Вчитель НВК № 13 Тетяна Олександрівна Мороз дала вчителям багато корисних порад, посилань на ресурси та прикладів з власного досвіду, як направити та організувати самоосвіту учня, що готується до участі в олімпіаді.

Вчитель технічного ліцею Наталія Василівна Будіна поділилася з колегами принципами та засадами, що допомагають їй плідно працювати з талановитими дітьми, а також показала на практичних прикладах, як робота у МАН відкриває учням шлях у майбутнє.

Вчителі, що брали участь у нараді, відзначили високу продуктивність та результативність спільної роботи у методоб’єданні та отримали багато матеріалів для підвищення власного професійного рівня.

Переглядів: 345 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar