Головна » 2017 » Червень » 15 » Нарада вихователів-методистів закладів дошкільної освіти за підсумками роботи у 2016-2017 н.р.
13:45
Нарада вихователів-методистів закладів дошкільної освіти за підсумками роботи у 2016-2017 н.р.

Нарада вихователів-методистів закладів  дошкільної освіти за підсумками роботи у 2016-2017 навчальному році проведена на базі комунального  закладу «Дошкільний  навчальний заклад (ясла-садок) №26 "Золота рибка"  Кам`янської міської ради (завідувач Шевченко І.А.).  

       

Директор департаменту з гуманітарних питань Онищенко Т.Я. акцентувала увагу присутніх, що ефективність та якість заходів забезпечується діючою структурою дошкільної освіти, яка модельована на основі проектного підходу з урахуванням аналізу актуальних питань діяльності дошкільних навчальних закладів, методичної служби, замовлень педагогів, вимог директивних документів, що регламентують діяльність дошкільної галузі освіти.

Про форми методичної роботи, заходи, здійснені та організовані відділом освіти та методичним кабінетом департаменту з гуманітарних питань, діяльність дошкільних навчальних закладів міста звітувала Калашник Н.В., методист методичного кабінету  при ДГП.

Порівняльний аналіз  наступності ДНЗ та початкової школи  в умовах навчально-виховного комплексу провела Панасюк І.Б., заступник директора НВК №24.

Роботу ДНЗ-ЦРД №10 «Ластівка» за інноваційною технологією «Лялька-Персона» презентувала Корованенко О.В., вихователь-методист.

Переможець міського етапу Всеукраїнського фестивалю-огляду кращого досвіду з організації просвіти батьків вихованців  «Джерело батьківських знань» - ДНЗ-ЦРД №31 «Барвінок» поділився з колегами творчими наробками (Вовк О.О., вихователь-методист).

Про підсумки роботи міської творчої групи на ІІ етапі обласної науково-методичної проблеми «Освітні стратегії соціалізації особистості громадянського суспільства» доповіла Білоус С.В., вихователь-методист ДНЗ №22 «Казкова країна». Творча група представила колегам цікавий теоретичний та практичний матеріал, який рекомендовано для використання закладами дошкільної освіти.

Підсумки наради  підвела Попова Ю.П., головний спеціаліст відділу дошкільної освіти при департаменті з гуманітарних питань. «Інноваційний розвиток дошкільного закладу потребує активної участі вихователі-методиста у створенні динамічної моделі розвитку дошкільного навчального  закладу. Такий заклад матиме високий соціально-педагогічний престиж у місті та спри­ятиме майбутній інтег­рації його випускників у національний та європейський куль­турно-освітній прос­тір».
Переглядів: 417 | Додав: SEP | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar