Головна » 2018 » Вересень » 24 » Наукові пікніки – цікаві, пізнавальні та корисні заходи
16:22
Наукові пікніки – цікаві, пізнавальні та корисні заходи

21 вересня 2018 року команда "Протуберанці" НВК - гімназії №11 м.Кам’янського стала учасником обласного інтелектуального заходу Scientific Fun - Наукові пікніки в Україні, присвяченому 100-річчю від дня народження В.О.Сухомлинського. Захід організовано Дніпропетровським відділенням Малої академії наук України на базі Українського державного хіміко-технологічного університету м. Дніпра.

Про формат Наукових пікніків досить просто здогадатись із назви. Пікніки, тому що вони проходять на свіжому повітрі, на центральних площах та в парках міст України. Ідея у тому, що наука навколо нас. Юні науковці Дніпропетровщини провели чудовий день у парковій зоні університету й заодно розповіли та показали всім відвідувачам те, чим вони займаються.

 

Команда НВК-гімназії №11 представляла мовні смаколики. Охочих "скуштувати" філологічні завдання було дуже багато. Весела наука, яскраві хімічні та фізичні досліди, стендові захисти, вистави та багато іншого чекало учасників Наукових пікніків  Дніпропетровщини.
Переглядів: 325 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar