Головна » 2016 » Листопад » 4 » Навчаємося разом
09:18
Навчаємося разом
Формування національно-соціальних компетентностей учнів через застосування інформаційно-комунікативних та медіа-освітніх технологій - одне з завдань сучасної системи освіти. Вікіпедія - середовище, яке зможе допомогти сформувати дані компетентності.
2 та 3 листопада у нашому місті на базі НВК - академічного ліцею № 15 (директор Ніколаєнко Л.П.) відбувся вікітренінг для освітян «Навчився сам – навчи своїх колег та учнів», який мав на меті ознайомити зацікавлених педагогів з Вікіпедією та іншими проектами Фонду Вікімедіа, а також дати ґрунтовні знання в редагуванні Вікіпедії з тим, щоб ці знання поширились на систему освіти через передачу досвіду колегам та учням.
 
Тренінг у Кам’янському став одним з  етапів міжнародної програми Фонду Вікімедіа «Освітня програма Вікіпедії», у якій беруть участь навчальні заклади і освітні установи більше вісімдесяти країн світу.
Захід відбувся за ініціативою директора департаменту з гуманітарних питань Кам'янської міської ради Тетяни Онищенко, завідуючої методичним кабінетом Валентини Ващенко, регіонального тренера Інни Нікітіної.
Дякуємо за цікаву і інформативну зустріч команду тренерів з Києва, Львова і Черкас.
Переглядів: 478 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar