Головна » 2017 » Квітень » 14 » Навчально-методичне забезпечення компетентнісно орієнтованого навчання інформатики
12:23
Навчально-методичне забезпечення компетентнісно орієнтованого навчання інформатики

10 квітня 2017 р. відбувся міський семінар вчителів інформатики за підтримки видавництва «Ранок» на тему «Навчально-методичне забезпечення компетентнісно орієнтованого навчання інформатики».

Семінар відкрила методист методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань Кам'янської міської ради Н.В.Луніченко, яка представила план семінару, зупинилася на важливих питаннях та проблемах інформатичної освіти в місті, звернула увагу на необхідність реєстрації в Репозитарії з метою участі в обговоренні нових підручників для 9-х класів.

Заступник директора з науково-методичної роботи О.О.Бондаренко розповіла про особливості підручника  «Інформатика» 9 клас, що підготовлений до конкурсу підручників для загальноосвітніх навчальних закладів видавництвом «Ранок», запропонувала шляхи удосконалення методики викладання інформатики.

Керівник міського методичного об’єднання вчителів інформатики Ю.О.Луньова презентувала досвід використання технологій Web-2.0 в навчальному процесі, ознайомила з можливостями, які відкривають перед педагогічною практикою соціальні сервіси та навчальна діяльність всередині мережевих спільнот.

О.М.Строга, учитель інформатики НВО-ліцею НІТ, розповіла про розвиток інформаційної культури молодших школярів, яскраво представила систему навчання інформатики в початковому відділенні НВО.

Вчителі обговорювали тенденції посилення загальноосвітньої функції шкільного курсу інформатики, формування інформаційної культури та  підготовки учнів до життя в інформаційному суспільстві. Навчально-практичний семінар був проведений на високому рівні та сприяв підвищенню фахової майстерності педагогів міста.
Переглядів: 330 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar