Головна » 2018 » Березень » 3 » Нові знання для вчителів математики
12:39
Нові знання для вчителів математики

На черговому методичному семінарі вчителів математики закладів загальної середньої освіти міста розглянута тема  «Підготовка учнів до  ЗНО-ДПА – 2018 з математики. Міжнародний  моніторинг PISA-2018».  Семінар відбувся 28.02.2018 року на базі НВК №36.

Луніченко Наталія Володимирівна, методист МК ДзГП, відкрила семінар та виступила з презентаційною доповіддю « PISA-2018 в Україні: міжнародний моніторинг  якості природничо-математичної освіти». Крім того наголосила про необхідність активізувати роботу з випускниками з підготовки до результативної участі в ЗНО. Богословська О.А., вчитель математики НВК № 36,  продовжила висвітлення теми семінару та надала присутнім інформацію про умови проведення тестування PISA-2018, методику підготовки вчителів та учнів до тестування.

Керівник міського методичного об’єднання  вчителів математики Подберезна І.В., вчитель СЗШ №10, надала інформацію про  особливості тесту ДПА-ЗНО з математики у 2018 році. В ході семінару проведено майстер-клас з розв’язування завдань ЗНО попередніх років за важливими програмними темами:

1.Застосування похідної для дослідження графіків функцій. (Лабунець В.Г., вчитель математики СЗШ № 40)

2. Розв’язування геометричних задач  прикладного змісту. (Кольцова Н.М., вчитель математики СЗШ № 23)                                        

3.  Розв’язування алгебраїчних завдань на відповідність. (Нюшкова Л.В., вчитель математики СЗШ № 5)

Вчителі отримали на семінарі нову інформацію та методичні рекомендації щодо втілення в практику роботи з учнями інноваційних підходів при викладанні предмету. Крім того наголошено на важливість співпраці вчителів-предметників з батьками учнів.
Переглядів: 323 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar