Головна » 2018 » Листопад » 13 » Олімпіада юних економістів
11:15
Олімпіада юних економістів

З метою виявлення і розвитку в учнів творчих здібностей, інтересу до наукової (науково-дослідницької) діяльності, сприяння професійній орієнтації школярів в Україні проводяться різноманітні інтелектуальні змагання на державному рівні.

Відповідно до нормативних документів 11 листопада 2018 року було проведено фінальний тур ІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки, у якому взяли участь 60 учнів закладів загальної середньої освіти міста Кам`янського. Олімпіада відбулася на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №21» Кам’янської міської ради (директор Головаха Лариса Миколаївна).

Завідуюча методичним кабінетом при департаменті з гуманітарних питань міської ради Ващенко В.А. привітала кращих економістів освітніх установ, провела інструктаж щодо вимог та умов проведення міської олімпіади та побажала кожному учаснику успіхів: «Той факт, що ви сьогодні на рівні міста представляєте свій заклад, свідчить про ваш успіх, підкреслює вашу креативність та бажання перемогти».

Олімпіада проводилась серед учнів 9-х - 11-х класів, за формою і змістом була максимально наближеною до обласного етапу, у форматі ЗНО.  Зміст завдань умовно поділявся на три блоки: загальні поняття (1), мікроекономіка (2), макроекономіка (3). Вони мали на меті перевірку рівня економічного мислення учнів, їх світогляду та вмінь користуватися набутими знаннями для вирішення практичних життєвих ситуацій.  Під час виконання завдань школярі продемонстрували як знання теоретичного матеріалу, так і вміння аналізувати, порівнювати, застосовувати економічні закони на практиці.

До складу журі олімпіади з економіки ввійшли досвідчені вчителі економіки закладів освіти нашого міста. Вони забезпечили об’єктивну оцінку олімпіадної роботи кожного учасника та визначили переможців.

 

Вітаємо переможців і бажаємо з честю представити місто  у ІІI обласному етапі олімпіади з економіки серед учнівської молоді.
Переглядів: 334 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar