Головна » 2018 » Жовтень » 7 » Особливості організації фізкультурно-оздоровчої роботи навчального закладу в світлі реалізації концептуальних засад Нової української школи
08:17
Особливості організації фізкультурно-оздоровчої роботи навчального закладу в світлі реалізації концептуальних засад Нової української школи

Відповідно до річного плану роботи департаменту з гуманітарних питань Кам'янської міської ради 20.09.2018 року на базі комунального закладу «СЗШ № 18» Кам'янської міської ради (в.о. директора Лейва С.А.) відбувся міський семінар-практикум для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти  «Особливості організації фізкультурно-оздоровчої роботи навчального закладу в світлі реалізації концептуальних засад Нової української школи». 

Семінар відкрила методист методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань Кам'янської міської ради Фіалко В.В., яка зупинилася на важливих питаннях та проблемах фізкультурної освіти в місті та окреслила основні напрямки формування компетентностей   учнів на уроках фізичної культури  в аспекті Концепції «Нова українська школа».

В.о. директора СЗШ №18 Лейва С.А. представила експрес-портрет закладу,  розповіла про досягнення та успіхи педколективу та учнів. Практичний блок семінару  проведений у формі  квест-гри  "Орільскі пригоди", яка проводилася в селищі Суддівка,   Петриківського району.   Змагаючись між собою вчителі побували в ролі своїх учнів, відчули навантаження яке отримують  учні, як  на уроках фізичної культури так і в спортивно-масових заходах. В практичних завданнях проявляли  командний дух, єдність та бажання  перемогти.    Вчителі продемонстрували свою професійність, згуртованість, єднання у вирішенні поставлених перед ними завдань. Закінчився семінар-практикум методичним калейдоскопом, де вчителі представляли форми і методи роботи у  формуванні  компетентностей  в світлі Нової української школи.
Переглядів: 328 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar