Головна » 2020 » Червень » 18 » ОСТАННІ НОВИНИ ПРО ЗНО-2020
15:07
ОСТАННІ НОВИНИ ПРО ЗНО-2020
2020 рік виявився складним для абітурієнтів, які готувались до ЗНО. Завершення навчального року в усіх закладах освіти відбувалось дистанційно. Підготовка випускників 11-х класів до Державної підсумкової атестації та Зовнішнього незалежного оцінювання знань також здійснювалась в он-лайн режимі.
Цього року 1 133 учні випускних класів закладів загальної середньої освіти  нашого міста зареєструвались на ЗНО.
В місті функціонуватимуть 13 пунктів тестування, які ретельно готуються до прийому учасників процедури ЗНО. 
Департаментом з гуманітарних питань міської ради проведено низку нарад щодо створення необхідних умов для успішної роботи пунктів тестування під час проведення ЗНО. Тетяна Онищенко , директор департаменту з гуманітарних питань,  роз’яснила  необхідність ретельної підготовки закладів освіти, на базі яких функціонуватимуть пункти тестування.  Також з відповідальними за роботу пунктів тестування та медичними працівниками детально опрацьовано Розпорядження Головного державного санітарного лікаря України від 18.05.2020 №32 та  тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів  при проведенні ЗНО в період карантину в зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19).
17 червня 2020 року на засіданні КМУ прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час свого виступу наголосив : цитата «Наразі немає жодних підстав, щоб не проводити зовнішнє незалежне оцінювання. ЗНО відбудеться за визначеним планом». Кінець цитати.
Таким чином, ЗНО розпочнеться 25 червня, в цей день відбудеться тестування з математики, 30 червня – з української мови та літератури, завершиться основна сесія ЗНО  17 липня тестуванням  з хімії.
Департамент з гуманітарних питань доводить до відома мешканців міста, що всі ПТ забезпечено засобами індивідуального захисту, пірометрами, антисептиками тощо. На кожному пункті працюватимуть два медичних працівника.
При цьому, ще раз звертаємось до абітурієнтів та їх батьків:  необхідно виконувати дотримання відповідних вимог, своєчасно з’явитись на ПТ ( попередньо перевірвши адресу свого пункту ), дотримуватись соціальної дистанції, мати при собі засоби особистої гігієни, виконувати вимоги організаторів проведення ЗНО.
Бажаємо всім абітурієнтам успішних результатів на ЗНО 2020.
 
Переглядів: 141 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar