Головна » 2017 » Серпень » 31 » Педагогічна рада вчителів СЗШ №18
12:31
Педагогічна рада вчителів СЗШ №18

30.08.2017 року в СЗШ № 18 відбулася педагогічна рада вчителів на тему «Підсумки роботи школи за минулий навчальний рік  та завдання на новий 2017-2018 навчальний рік в умовах реалізації Концепції нової української школи».

Вчителі заслухали та обговорили доповідь директора школи Святодух І.В., керівників методичних об’єднань Іванову В.М., Гринченко В.В., Кудлай Н.О., заступників директора з НВР Маслову В.В. та Лейву С.А., шкільного практичного психолога Гребінку В.В. та голову комісії з питань охорони праці й техніки безпеки Гаврилюк І.І. щодо підсумків роботи школи за минулий навчальний рік та завдання на новий 2017-2018 навчальний рік в умовах реалізації Концепції нової української школи.

Педагогічна рада відбулася за участю завідуючої методичним кабінетом департаменту з гуманітарних питань Кам'янської міської ради Ващенко Валентини Андріївни, яка привітала педагогічний колектив з початком нового навчального року і акцентувала увагу присутніх на умовах реалізації Концепції нової української школи, активізації використання сучасних інформаційних та комунікаційних технологій у системі науково-методичної роботи з педагогічними працівниками.
Переглядів: 355 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar