Головна » 2017 » Листопад » 23 » «Підвищення професійної компетенції керівника в контексті оновленого змісту початкової освіти»
11:54
«Підвищення професійної компетенції керівника в контексті оновленого змісту початкової освіти»

16 листопада 2017 року на базі колегіуму №16 відбувся міський семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи школи І ступеня за темою «Підвищення професійної компетенції керівника в контексті оновленого змісту початкової освіти». У заході взяли участь 42 заступники директорів освітніх закладів м. Кам'янське.

Відкрила семінар-практикум методист методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань Кам'янської міської ради Коваленко Тетяна Олександрівна, наголосивши на актуальності питань, винесених на опрацювання семінару.

Директор колегіуму №16 Буй Віта Віталіївна привітала присутніх та презентувала освітній заклад. Заступник директора з навчально-виховної роботи школи І ступеня Шевченко Олена Аркадіївна висвітлила поняття професійної компетентності керівника, провела аналіз нормативно-правового забезпечення діяльності заступника директора з НВР в роботі з педагогічними кадрами та поділился досвідом з питань внутрішнього моніторингу якості освіти.

Практичний блок семінару, що складався з презентацій уроків, майстер-класу, психологічного тренінгу сприяв підвищенню методичної та управлінської компетентностей заступників директорів з НВР. В аналітичному блоці семінару керівник методичного об'єднання вчителів початкових класів м. Кам'янське Одинцова Галина Володимирівна ознайомила присутніх з особливостям навчально-методичного забезпечення освітнього процесу в умовах апробації Державного стандарту початкової освіти.

За підсумками практичного семінару було вироблено методичні рекомендації для практичного використання заступниками директорів з навчально–виховної роботи школи І ступеня.

Господарі семінару висловили подяку та готовність до подальшої творчої співпраці.

Фото

Переглядів: 345 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar