Головна » 2019 » Грудень » 19 » ПРЕЗЕНТУЄМО ІННОВАЦІЙНИЙ ДОСВІД
15:48
ПРЕЗЕНТУЄМО ІННОВАЦІЙНИЙ ДОСВІД

16  грудня  2019 року на базі ЗЗСО №21  відбулося засідання науково-методичної ради методичного кабінету відділу освіти департаменту з гуманітарних питань  міської ради за темою «Презентація інноваційного педагогічного досвіду освітян міста».

На розгляд членів методичної ради  були представлені 12 досвідів педагогів  закладів загальної середньої , дошкільної та позашкільної освіти  міста. Педагогічними працівниками закладів дошкільної освіти, вчителями початкової школи та базових предметів презентовано власні здобутки з актуальних питань освітнього процесу: використання інноваційних інтерактивних форм і методів роботи з дітьми та учнями, формування критичного, креативного, екологічного мислення, впровадження ігрових технологій в освітній процес, тощо.

Членами науково-методичної ради було акцентовано увагу на те, що  педагогічний досвід роботи -  це сумлінна діяльність педагога, який уміло використовує досягнення педагогічної науки, методичні рекомендації вчених, методистів, досвід інших педагогів, і на цій основі формує власний педагогічний досвід.

За результатами презентації досвідів роботи членами науково-методичної ради було затверджено методичні матеріали  педагогічних працівників, які претендентують на присвоєння звання  «учитель-методист» та «вихователь-методист», «керівник гуртка-методист». Методичні доробки освітян міста направлено для подальшого їх вивчення науковцями КЗВО «ДАНО».

   

Переглядів: 192 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar