Головна » 2018 » Серпень » 30 » Проведення серпневої наради вчителів фізичної культури
09:43
Проведення серпневої наради вчителів фізичної культури

27 серпня на базі КЗ «СЗШ №23» Кам’янської міської ради пройшла серпнева нарада вчителів фізичної культури.

На початку серпневої зустрічі методист методичного кабінету при ДзГП  Фіалко Віра Володимирівна щиро привітала колег з новим етапом реалізації основних положень Концепції Нової української, побажала здоров’я і терпіння, творчості і задоволення від своєї праці, підвела підсумки міської та обласної спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти міста, проаналізувала стан навчально-методичної, спортивно-масової роботи.

Керівник МО вчителів фізичної культури Андрющенко Тетяна Георгіївна, учитель  КЗ «СЗШ №23» підвела  підсумки проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості школярів за 2017-2018 р.

Освітяни розглянули ряд важливих питань стосовно організації  та проведенні Олімпійського тижня у 2018-2019 н.р.; про організацію безпечного проведення занять з фізичної культури; про забезпечення медико-педагогічного контролю за фізичним вихованням учнів; робота школи «молодого вчителя»; організаційні та методичні рекомендації щодо рухового режиму учнів.

У ході наради висвітлювалися питання реалізації нових навчальних програм та особливості викладання фізичної культури у 2018-2019 навчальному році, зокрема, типові освітні програми 1-2 класів  для закладів  загальної середньої освіти; особливості викладання у 10-11х класах, та 5-9 класах за новими програмами, реалізації наскрізних ліній, ключових компетентностей у навчанні фізичної культури.

Дуже  цікавим був виступ  призера Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2018» Ненашева Микити Юрійовича, учителя фізичної культури КЗ «СЗШ №19». Наша гордість! Ми пишаємося тим, що молоді вчителі нашого міста талановиті та інноваційні.

За підсумками серпневої наради колектив методичного об’єднання вчителів фізичної культури прийшов до спільного висновку –  у закладах загальної середньої освіти з вивчення предмету «фізична культура» згуртувалися працездатні вчителі з достатнім освітнім досвідом, які здатні організувати якісний рівень навчально-методичної  та спортивно-масової діяльності, мають творчий підхід до вирішення поставлених завдань та ставлять за мету якісну та цікаву  реалізацію вивчення предмету у нашому місті!
Переглядів: 322 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar