Головна » 2017 » Березень » 24 » Семінар для інструкторів з фізичної культури
20:58
Семінар для інструкторів з фізичної культури

22 березня на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)  №16 «Зірочка» Кам’янської міської ради відбувся семінар для інструкторів з фізичної культури на тему  «Оптимізація рухового режиму дошкільнят та використання здоров’яформуючих новітніх технологій в умовах дошкільного навчального закладу». Мета заходу: підвищення рівня поінформованості інструкторів з фізичної культури про новітні, здоров’язберігаючі технології в освітньому процесі дошкільного навчального закладу; ознайомлення з новітніми технологіями «фітбол - гімнастика», «ритмічна гімнастика», «батут – веселий тренажер», «еспандер-тренажер».

Інструктор з фізичної культури Бідна Наталія Сергіївна, поділилася практичними та теоретичними знаннями, презентувала свою роботу з дітьми різного віку.

Цікавими були виступи завідувача закладу Маринчук І.І., яка з гордістю представила свій колектив та вихованців, та вихователя-методиста Терпелюк Н.Б., яка надала інформацію про науково-теоретичні підходи до проблеми виховання здорової дитини.

Слайдова презентація «Оптимізація рухової активності дітей дошкільного віку. Використання фітнес – технологій», представлена інструктором з фізичної культури Бідною Н.С., була цікавою для всіх присутніх.

Практичний перегляд  «Крокуємо доріжкою здоров’я»  за участі дітей раннього віку був професійним та зворушливим. Діти спільно з інструктором з фізичної культури Бідною Н.С. та вихователем групи раннього віку Конюховою О.М показали оздоровчі вправи з використанням нетрадиційного фізкультурного обладнання.

Дуже цікавою та захоплюючою була спеціально організована діяльність з використанням  новітніх оздоровчих технологій «В пошуках перлин здоров’я», де наочно всі мали змогу побачити в дії використання новітніх технологій  «фітбол - гімнастика», «ритмічна гімнастика», «батут – веселий тренажер»,  «еспандер-тренажер». Цей вид діяльності представили діти старшої групи разом  з інструктором з фізичної культури Бідною Н.С. та вихователями.

Вихованці ДНЗ № 16 «Зірочка» зробили всім присутнім музичний дарунок  «Ми - яскраві зірочки».

В процесі всього семінару інструктори з фізичної культури різних дошкільних закладів мали змогу набувати нових знань  та  обмінюватись враженнями.

Також був проведений тренінг «Про здоров’я своє дбаємо» практичним психологом Терпелюк Н.Б. 

 Завершився захід майстер-класом  керівника гуртка з образотворчого мистецтва Теслі О.О. «Оберіг здоров’я».

Фото

Переглядів: 529 | Додав: SEP | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar