Головна » 2017 » Серпень » 29 » Серпнева нарада міського методичного об`єднання вчителів інформатики ЗНЗ м. Кам`янського
13:28
Серпнева нарада міського методичного об`єднання вчителів інформатики ЗНЗ м. Кам`янського
28 серпня 2017 року на базі НВО ліцею НІТ відбулося засідання міського методичного об`єднання вчителів інформатики загальноосвітніх навчальних закладів м. Кам`янського.  Відкрила засідання Н.В.Луніченко, методист методичного кабінету управління освіти і науки, що висвітила базові засад концепції нової української школи. Також Наталія Володимирівна визначила основні напрямки інформатизації освіти та її науково-методичного забезпечення в умовах профілізації старшої школи.

Керівник міського  методичного об`єднання Ю.О.Луньова доповіла  про методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України  на 2017-2018 навчальний рік та про концептуальні питання інформативної освіти у регіоні.

Доповідь О.О.Бондаренко, заступника директора з науково-методичної роботи НВО ліцею НІТ, стосувалася науково-методичного забезпечення викладання інформатики за новою програмою «Інформатика 5-9 класи»

Вчитель інформатики НВО ліцею НІТ Е.П.Смородська презентувала вчителям колективний блог методичного об’єднання, що буде відтепер слугувати платформою інформування, обміну досвідом та корисними ресурсами для вчителів міста.

Засідання міського методичного об`єднання відбулося на високому організаційному рівні, вчителі отримали методичну підтримку та мали змогу обговорити нагальні питання, що виникають  у ході організації навчального процесу на початку року.
 
Переглядів: 382 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar