Головна » 2017 » Квітень » 1 » Школа фінансової грамотності
12:20
Школа фінансової грамотності

31 березня 2017р. в КЗ СЗШ № 25 (директор Яковенко Т.В.) пройшли заняття «Школи фінансової грамотності». Основна мета цього заходу – роз’яснення користі ведення сімейного бюджету, основних принципів фінансового обліку, виховання звички до заощаджень та інвестицій, надання правдивої інформації про основні фінансові продукти, за допомогою яких можна реалізувати свої плани, а також популяризація ідеї системного заощадження та збереження коштів заради фінансової стабільності у майбутньому.

Тренер - Коваленко Віталій Володимирович, фінансовий консультант.

Учасники - учні 10-А класу: Бута Артур, Білицький Владислав, Дорофеєва Анастасія, Водоп'янова Юлія, Зерненкова Дар'я, Хрипко Анастасія.

Заняття проходили протягом 4 годин. В ігровій формі учасники мали можливість «зануритись» у певній ролі у вирішення різноманітних фінансових проблем, вчились приймати вірне рішення про розподіл коштів, про депозити, кредити, роботу з цінними паперами тощо.

Коваленко В.В.  професійно ввів у гру всіх учасників, давав мудрі поради, виводячи учасників на новий рівень фінансової грамотності.

Сприятлива атмосфера, бажання здійснити свою мрію, розуміння нових можливостей залишили приємні враження. Учні з захопленням обговорювали свої рішення, вдалі та не дуже. Раділи осяянню, яке призвело до  бажаного результату. На велике коло  бізнесу вийшли Бута Артур та Дорофеєва Анастасія.

Цікаво, що «Я зрозуміла, що при зарплаті 300 гривень я можу планувати та досягати мети!»

Цей захід має важливе значення для виховання та формування сучасної конкурентоспроможної особистості, адже саме школярі є особливо перспективною групою майбутніх учасників економічних відносин.
Переглядів: 497 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar