Головна » 2019 » Серпень » 30 » Спілкування вчителів інформатики напередодні 2019-2020 н.р.
11:15
Спілкування вчителів інформатики напередодні 2019-2020 н.р.

На базі навчально-виховного комплексу–ліцею НІТ 29 серпня 2019 року проведено серпневу нараду вчителів інформатики закладів загальної середньої освіти міста з нагальних питань викладання предмету «Інформатика» в новому навчальному році. Детально розглянуто нормативну базу МОН України, визначено наскрізні змістові лінії реалізації змісту освіти, визначеного Державним стандартом початкової, базової і повної загальної середньої освіти.

Луніченко Наталія Володимирівна, методист МК ДзГП, після привітання вчителів з новим навчальним роком  у своєму виступі звернула увагу присутніх на базові засади Концепції Нової української школи в контексті викладання інформатики, зокрема на дотримання вчителями вимог щодо виконання навчальних програм, забезпечення  належних умов перебування учнів в кабінетах комп’ютерної техніки, дотримання правил техніки безпеки тощо.

Бондаренко Олена Олександрівна, заступник директора НВО-ліцею НІТ, чітко виклала концептуальні питання інформативної освіти в країні, регіоні, місті. Ознайомила вчителів з рекомендаціями МОН України стосовно викладання інформатики в 2-11-х класах у 2019-2020 н.р.

Після обговорення зазначених питань відбулась жвава розмова – обмін напрацьованим досвідом, яким поділились Лишик Олена Юріївна, вчитель інформатики колегіуму №16, з теми «Участь учителів інформатики в Інтернет-спільнотах творчих вчителів»,  Буц Оксана   Юріївна, вчитель інформатики СЗШ №31, з теми «Основні організаційно-методичні прийоми роботи з зацікавленими учнями в позаурочний час». З аналізом участі школярів ЗЗСО міста в олімпіадах з інформатики, творчих конкурсах, МАН України поділились вчителі технічного ліцею, НВК-гімназії №11,СЗШ №27, 23,9. На завершення засідання ММО прийнято рекомендації загального характеру та стосовно активізації роботи і обміну особистим досвідом на блозі в спільноті вчителів інформатики нашого міста.
Переглядів: 216 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar