Головна » 2020 » Лютий » 24 » УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2020: ОБЛАСНИЙ ТУР В НОМІНАЦІЇ «ХІМІЯ»
12:52
УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2020: ОБЛАСНИЙ ТУР В НОМІНАЦІЇ «ХІМІЯ»
З 11 по 13 лютого у Слобожанському НВК № 1 «Загальноосвітня багатопрофільна школа ІІ-ІІІ ступенів – Центр позашкільної освіти Слобожанської селищної ради» пройшов ІІ тур  обласного  конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Хімія».
8 найкращих та найталановитіших вчителів хімії області, які стали призерами зональних випробувань   конкурсу, змагалися   у фіналі.   Свою педагогічну майстерність, професійні вміння й творчі здобутки на фінальному етапі  конкурсу представляла   вчитель хімії КЗ «Середня загальноосвітня школа №44» Кам’янської міської ради Шапунова Інна Євгеніївна.
Конкурсанти змагалися у 5 номінаціях: «Контрольна робота», «Методичний практикум», «Урок», «Практична робота» та «Хімічний експеримент». Компетентність вчителів розкривалася у різних планах: це й знання теорії педагогіки, психології, методики навчання хімії та предмету хімії, це й майстерність налагоджувати контакт з учнями, організовувати їх теоретичну та практичну діяльність, а також уміння користуватися сучасними технологіями навчання та проводити експериментально-дослідну роботу, що особливо актуально для вчителя хімії.
Під час проведення конкурсних випробувань Інна Євгеніївна показала широкий спектр методів, форм, засобів, педагогічних прийомів, що дозволили розкрити її індивідуальний стиль і педагогічний талант. І як результат - вона посіла 4 місце та стала лауреатом конкурсу.
Щиро вітаємо Інну Євгеніївну з цим досягненням,  бажаємо успіхів і творчого натхнення!
Переглядів: 171 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar