Головна » 2018 » Грудень » 3 » "Успіх породжує успіх!"
11:35
"Успіх породжує успіх!"

"Успіх породжує успіх"  - під таким гаслом  29.11.2018 в комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) – центр розвитку дитини № 24 «Казка» Кам’янської міської ради (директор Сахно С.С.)  пройшла зустріч у форматі #brickmate з колегами ЗДО № 38, 45, НВК № 25. Колектив закладу, який вже декілька років приймає участь в проекті «Сприяння освіті» поділився з колегами власними ідеями та напрацюваннями щодо навчання дошкільнят через гру. Lego-технологія є близькою та зрозумілою дітям та педагогам,  вона добре інтегрується з іншими відомими технологіями. Команда ДНЗ-ЦРД № 24 вдало поєднала  Lego-технологію з  технологією «Створення ситуації успіху». Поєднання цих технологій ефективно допомагають вихованцям повірити в себе.

Під час зустрічі було представлено досвід роботи педагогів з впровадження вищезазначених технологій (вихователь-методист Єршова І.В., практичний психолог Ланько А.І.). Колеги, які завітали до закладу, познайомились не тільки з теоретичною інформацією, а й мали змогу залучитись до безпосередньої участі у практичній частині. Так педагогічний загал під час зустрічі познайомився з вихованцями закладу та передивився заняття «Логоритмика з  Lego» (вчитель-логопед Литвинова В.О.), «У світі немовних звуків» (вчитель-логопед Шрамко К.Ф.), «Драматизація казки Ріпка» (вихователь Баранова Т.Б.), «Акватворчість  з Lego» (вчитель-логопед Четверик Л.І.). Вихованці садочка залюбки запрошували гостей до спільної діяльності. Наступним кроком стала участь у прикладному блоці: вправи «Дерево щастя», «Швидка допомога успіху», «Корабель успіху».

Наприкінці зустрічі, яка була корисною і гостям, і господарям,  було виведено формулу успіху педагога, який свою душу віддає дітям. На згадку про спілкування відбулась фотосесія учасників, яка була оформлену у «Галерею успішних людей».

Переглядів: 350 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar