Головна » 2020 » Лютий » 20 » ВЧИМОСЯ РАЗОМ
08:41
ВЧИМОСЯ РАЗОМ

19.02.2020 року на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 5 ім. Г.Романової» відбулася тематична  консультація «Використання SMART - дошки в початкових класах НУШ».

На початку заходу методист навчально-виховної роботи  методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради Коваленко Т.О. розкрила актуальність даної теми, акцентувала увагу на тому, що в Концепції Нової української школи однією з основних ключових компетентностей є інформаційно-цифрова компетентність, яка передбачає впевнене, а водночас критичне застосування інформаційно-комунікаційних технологій.  Директор школи Романко Т.В. ознайомила присутніх з роботою закладу, з матеріально-технічним забезпеченням кабінетів.

Учителі були ознайомлені з практичними прийомами роботи з інтерактивною дошкою. Учитель англійської мови Погрібна О.В. презентувала цікаві прийоми використання інтерактивної дошки під час уроків англійської мови. Луценко Ю.А., Бабенко І.В. (учителі української мови та літератури) представили різні форми роботи з використанням SMART -  дошки під час уроків читання, літератури (віртуальні виставки).

Кравець Ю.І., вчитель початкових класів, розкрила основи роботи з програмним забезпеченням «SMART Notebook», поділилась досвідом здійснення контролю за опануванням учнями навчального матеріалу.

Гості заходу мали змогу долучитися до роботи з текстами (Лук’янова Г.І.); «руханки» (Подольська І.В.); «ранкові зустрічі» з використанням елементів інтерактивних технологій (Приходько Т.О., Глоба Л.Й.)

Учителі заходу брали участь у літературній вікторині з елементами комп’ютерних технологій (Смоляр А.А., вчитель інформатики; Москаленко Н.В., бібліотекар).

На завершення заходу відбувся обмін думками, присутні наголосили на необхідності проведення даних заходів та їх користь для подальшого зростання майстерності вчителів.

   

Переглядів: 182 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar