Головна » 2017 » Квітень » 4 » Вітаємо призерів та їх вчителів!
23:50
Вітаємо призерів та їх вчителів!

Учні КЗ «Навчально-виховний комплекс «Гімназія №11 – спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов І ступеня – дошкільний навчальний заклад «Еврика» Кам’янської міської ради вже вкотре довели: наполегливо попрацюєш - здобудеш перемогу.

На ІV етапі Всеукраїнської  олімпіади з хімії в м.Чернівці учень 8 класу гімназії №11 Криворучко Тимофій посів ІІІ місце. Перша олімпіада в житті учня – і такий результат! Звісно, перемога не далася просто  Тимофію. Виснаження й наполегливість, неясність і блискавичні рішення супроводжували пліч-о-пліч хлопця протягом підготовки. Але все ж таки в Чернівцях, де відбувалася боротьба юних хіміків,  гімназист продемонстрував глибокі знання,  які вклала в нього вчитель Гавриліна Вікторія Вікторівна. 

Учениця 10 класу Савченко Олександра, вивчаючи  упродовж навчального року правознавство, настільки захопилася цією дисципліною, що на пропозицію вчителя Козорог Олександри Геннадіївни взяти участь у предметній олімпіаді,  не роздумуючи,  погодилась. Результат - перемога  в ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнської олімпіади з правознавства, ІІІ місце в ІV етапі  олімпіади у м. Житомирі. Доволі складно було змагатися, оскільки завдання були для одиннадцятикласників, але Олександра достойно витримала випробування.

Вітаємо  призерів та їх вчителів, бажаємо в подальшому багато перемог!
Переглядів: 352 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar