Головна » 2018 » Липень » 3 » Вітаємо випускників 2018 року! Успішного життєвого старту!
12:17
Вітаємо випускників 2018 року! Успішного життєвого старту!

23 червня 2018p. у приміщенні Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки відбулося урочисте свято, присвячене випускникам 2018 року. На святі були присутні міський голова Білоусов Андрій Леонідович, директор департаменту з гуманітарних питань Онищенко Тетяна Яківна, методист методичного кабінету Бабенко Маргарита Миколаївна, голова Ради ліцею Бондарчук Вікторія Станіславівна, батьки випускників, педагогічний та учнівський колективи КЗ “Технічний ліцей”.

Свято назавжди запам’ятається усім, хто був присутній на ньому. Бо не можуть не схвилювати виступи батьків учнів 11-х класів, випускників-ліцеїстів, педагогів, адміністрації навчального закладу. Не може не запам’ятатися полонез у виконанні випускників, хвилююча пісня адміністрації, незабутній вальс, жарти батьків та учнів.

Успіхів вам, випускники! Світлої дороги!
60 яскравих зірок-випускників ліцею нових інформаційних технологій  отримали атестати про повну загальну середню освіту на сцені кіноконцертного залу «Мир».  Вітаємо зірок першої величини – наших  медалістів:  Коваль Єлизавету, Петрову Юлію, Кузнєцову Дарію, Лоїк Любов.

Ми  пишаємося  нашими ліцеїстами-випускниками, які досягли високих результатів в навчанні, науці, в конкурсі-захисті Малої академії наук, в конкурсах художньої творчості та спорті. Учні ліцею посіли  41 призове місце на міських  та  обласних предметних олімпіадах, із них – 12   випускників. Переможцями обласних олімпіад стали: Кемарський Микита, Петрова Юлія, Ханішин Микита. Випускники є переможцями та призерами  конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, стипендіатами якої стали Святощук Ростислав, Петрова Юлія. Команда  «Кам’янчани»  Всеукраїнської  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)  ройовий Крячун Іван  стала переможцем в міському патріотичному фестивалі «Хвиля пам’яті». Шамаєва Єва  -призер обласного  конкурсу «Собори наших душ».  Стаття  Петрової  Юлі  ввійшла  до збірника матеріалів науково-практичного семінару «Мова і право», поряд із статтями професорсько-викладацького  складу мовних кафедр Дніпра та інших міст України. Високими спортивними досягненнями випускники прославили наш рідний край! Тож настала справжня зіркова мить для наших випускників. Вітаємо класних керівників випускних класів Удод Тамілу Борисівну та Фомічову Тетяну Євгеніївну.  Досягти своєї заповітної мрії  та творчих успіхів випускникам побажали:  Гаркуша Валерія Валеріївна - голова адміністрації Дніпровського району, Баштаненко Ольга Миколаївна - заступник голови адміністрації Дніпровського району, Фіалко Віра Володимирівна - методист методичного кабінету  при  департаменті з гуманітарних питань Кам’янської міської ради,  Глущенко Олена Леонідівна - декан енергетичного факультету Дніпровського державного технічного університету, кандидат технічних наук, доцент, Дроговоз Андрій Андрійович – депутат міської ради.

Уся шкільна родина  була разом. Родина, яку об’єднує єдине - любов і повага   до школи – доказом цьому були яскраві номери від випускників та їх батьків,  прозвучали слова подяки за навчання та виховання учнів всьому колективу  ліцею. 

Вітаємо наших випускників! Ідіть завжди за своєю мрією і не відступайте, знайдіть щастя в житті і не пропустіть його. Удачі і успіхів вам на складному, але дуже цікавому життєвому шляху.
Випускний вечір у школі № 5 почався з чарівного вальсу випускників з батьками у спортивному залі, який супроводжувався сльозами рідних.

Після цього у актовому залі було проведено дефіле під мелодії підібрані учнями, які відповідали їх внутрішньому світу.

Особливо хочеться відмітити вірші складені та виконані випускниками, Григорян Аріаною та Троїцьким  Кирилом, які присвятили батькам.

Учні подарували першій вчительці вишитий рушничок з сонечком, від якого відходять промінці – прізвища її учнів-випускників.

Під час виконання Гімну України, відчувалася любов і гордість до рідної держави.

Наприкінці вечора директор школи Романко Тетяна Василівна вручала випускникам атестати під вітальні вірші для кожного учня які були написані вчителями школи.

Після цього пролунав Гімн школи № 5, який співали як випускники, вчителі, так і їх батьки.
ипускний вечір в КЗ «СЗШ №23» – шкільне свято, яке востаннє зібрало дружних одинадцятикласників, їхніх батьків та вчителів у стінах рідної альма-матер. Урочиста подія відбулася в актовій залі. Не впізнати в ошатно одягнених красунях-панночках і юнаках учорашніх школярів, які зібралися попрощатися з дитинством і зустрітися з юністю. На святі була присутня методист департаменту з гуманітарних питань Луніченко Наталія Володимирівна.

Незабутні моменти фіналу шкільного життя… Напутнє слово директора школи Любові Андріївни Школяр, яка побажала випускникам знайти себе, своє місце у житті, бути завжди Людиною, – і нарешті атестат про середню освіту в руках. Позаду залишилися заліки, контрольні роботи, ЗНО – найбільше випробування для старшокласників. Приємно відзначити, що більше чверті учнів за результатами ЗНО отримали оцінку високого рівня з української мови. Серед випускників радіє своїм успіхам Коротка Дар’я, відмінниця навчання, активна учасниця всіх шкільних і багатьох міських заходів. Даша – справжня королева шашок, переможниця обласних і всеукраїнських змагань, учасниця чемпіонату Європи.

З особливою шаною випускники дякували своїм учителям за високий професіоналізм і самовіддану працю. Зворушливі слова звучали й на адресу класного керівника Конопки Тетяни Валентинівни. Діти пообіцяли пам’ятати мудрі настанови педагогів, завжди повертатися до рідної школи не тільки за спогадами, а й за радістю, оптимізмом і порадою.

Щиро подякували юнаки й дівчата своїм батькам, котрі підтримували їх на шляху здобування знань, зігрівали теплом своїх сердець і захищали від негараздів. Традиційно батьки випускників вручили директору школи ангела-охоронця – символічний оберіг для всієї шкільної родини.

Святкова програма, яку підготували випускники, подарувала всім присутнім неймовірні враження й веселий настрій. Зворушливі пісні, гумористичні сценки, запальні танцювальні флешмоби і навіть батли з батьками не залишили в глядацькій залі нікого байдужими. Веселий сміх, сльози радості й замилування, а також оплески засвідчували  креативність і щирість випускників.  «Все буде добре» співали разом усі вчителі зі своїми учнями.

Наша школа вміє запалювати зірки, адже з її стін виходять у доросле життя талановиті, амбітні молоді українці, які творитимуть новий світ, примножуватимуть добробут нашої країни. Любов до рідної землі, глибока шана до надбань нащадків, високі ідеали й наполеглива праця зроблять їх життя щасливим і корисним суспільству. Тож у добру путь, дорогі випускники!
Випускний вечір -  це свято, яке запам’ятається на все життя. Для учнів комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 30» Камʾянської міської ради випускний бал відбувся 23 червня 2018 року.

Закінчення школи – один з хвилюючих моментів нашого життя. Залишається позаду безтурботне дитинство, веселі перерви, невивчені уроки. З цього часу  розпочинається відлік дорослого життя. До цього протягом 11 років все зрозуміле і звичне: і школа, що стала  рідною домівкою, і друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду  для випускників незвідані далі дорослого, самостійного життя.

Випускний вечір... Це -  підсумок натхненної праці вчителів, сумлінного старання учнів, вболівання за своїх дітей батьків, незгасного ентузіазму адміністрації школи на чолі з директором.

І ось виходять випускники 2018 року (класний  керівник Потоцька Світлана Ігорівна). Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Випускникам директор школи Кардашова Ірина Володимирівна вручає атестати про отримання повної загальної середньої освіти. Далі лунають щирі, теплі слова Ірини Володимирівни про те, щоб життя було цікаве й натхненне, сповнене щасливих хвилин успіху й добрих справ.

Зі святом випускників привітала завідувач методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради Ващенко Валентина Андріївна. «Завтра ви творитимете  новий світ, нову державу, примножуватимете добробут і красу міста. Ми віримо, що любов до рідної землі, глибока шана до надбань нащадків, високі ідеали і творча праця зроблять ваше життя щасливим і ви прославите рідне місто й Україну на весь світ», - зазначила Валентина Андріївна.

Незмінною традицією школи стали моменти духовності. Поблагословив у добру путь, надав сили та життєдайної   енергії випускникам отець Олександр, голова відділу по справах молоді Кам’янської єпархії.  «Маємо надію, що кожна молода людина, що отримала атестат, виправдає надії  своїх наставників-учителів та гордо нестиме звання випускника школи», - наголосив отець Олександр.

Зі словами привітання звернувся до гостей, вчителів, учнів, батьків випускник 2009 року Сокол Володимир, виконавши пісню «Чорнобривці». Дуже проникливо про найріднішу людину в світі – про матусю зазвучали слова.

Танцювальний колектив «Епатаж» наповнив свято гарним настроєм, але й були і сльози, хвилини смутку від розставання.

З особливою шаною випускники подякували своїм педагогам за їхній професіоналізм, самовіддану працю, пообіцяли взяти з собою в доросле життя мудре вчителеве слово, завжди повертатися до рідної школи – не тільки за спогадами, а й за радістю, оптимізмом і порадами.

Шкільне свято випускного вечора було наповнено  атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

23 червня 2018 року  в  комунальному закладі «Середня загальноосвітня школа № 34» відбулися  урочистості з нагоди вручення атестатів про повну загальну середню освіту. Учнів, батьків, вчителів, а їх зібралося чимало зі всього мікрорайону, з особливою теплотою та сердечністю привітала директор школи Клюєвська Олена Петрівна. Цей випуск особливий, три медаліста підтвердили свої знання на ЗНО.

Цьогорічний сценарій свята був представлений у вигляді зйомки багатосерійного фільму «Останній день дитинства», де головними героями стали випускники 2018. Це був довгостроковий, творчий проект  довжиною в 11 років, а створений він був у творчій співдружності учнів, вчителів закладу та батьків.

На екрані один за одним пробігали яскраві сторінки шкільного життя, перші перемоги, справжня міцна юнацька дружба, а випускники самі співали, танцювали,  вражали присутніх своїми творчими здібностями!

Відзвучали останні акорди шкільного вальсу, знято останній кадр фільму,  а присутні ще довго не розходились, бо ж дійство, яке захопило всіх, було яскраво забарвленим і несло високий емоційний заряд, як учасникам так і глядачам.  Ніхто не залишився байдужим!

Батьки та учні випуску 2018 року відмовилися від традиційної неофіційної частини і всім класом наступного дня вирушили в незабутню екскурсійну подорож до Західної України, де відвідають  георгафічний центр Європи в м. Рахів, Мукачевський замок Паланок, Чинадієвський замок Сент-Міклош, де помилуються красою української природи, долучаться до національних традицій та звичаїв нашого великого, оспіваного в піснях та легендах, українського народу.
 

Випускний бал СЗШ № 44 вже 7 років поспіль розпочинається з дефіле дівчат та юнаків, які в цей день з’являються справжніми зірками на червоній доріжці. Яскрава вистава відбулася на шкільному подвір’ї,  в якій стильні, оригінальні, красиві випускники демонстрували на подіумі своє вміння триматися на публіці, впевненість у своїй неповторності і звичайно дивували чудовим вбранням та зачісками. Дефіле завершилось загальною піснею двох класів «Виставу закінчено».

Урочисте вручення документів про повну середню загальну освіту розпочалось в актовій залі з виконання державного гімну, привітання директора школи Загородньої Л.І. та вітального слова головного спеціаліста відділу освіти департаменту з гуманітарних питань КМР Саламацької О.Ю.

Весь сценарій побудовано у вигляді зіркового балу зі зміною ведучих урочистої церемонії вручення документа, який засвідчує зірковість кожного випускника та золотої статуетки – іменної зірки з «Сузір’я СЗШ № 44».

Вручення документа про освіту та зіркової відзнаки кожному випускнику відбувалося за знаками Зодіаку і здійснювалось окремими групами вчителів та членів адміністрації даного знаку Зодіаку.

Відеофільм зі шкільного життя за одинадцять років перебування у школі супроводжувало кожну групу випускників. Зворушливо прозвучали пісні та привітання дітей від батьків обох класів з окремими відеофільмами 11-А і 11-Б класів. Емоційно прикрасили урочисту церемонію вручення документів про освіту театралізовані картинки шкільного життя, пісні та оригінальні танці випускників. Лейтмотивом зіркового балу стала тема унікальності і зірковості кожної особистості, та більше, що серед випускників були кращі спортсмени і художники школи, переможці фестивалю-конкурсу «Віват,  талант!», переможець міського і зонального конкурсів ЮІР команда «Спектр» у повному складі, а головне – три учні, які отримали сертифікати ЗНО на одинадцять балів.

Особливі слова і пісні прозвучали на адресу класних керівників. Зворушливим було звертання кожного випускника зі словами вдячності до своїх батьків.

Фото

Переглядів: 485 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar