Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Впровадження ідей інноваційних технологій в практику роботи вчителя в умовах соціалізації особистості
17:38
Впровадження ідей інноваційних технологій в практику роботи вчителя в умовах соціалізації особистості

25 жовтня 2017 року відбувся міський семінар-практикум для вчителів біології на тему: «Впровадження ідей інноваційних технологій в практику роботи вчителя в умовах соціалізації особистості» на базі КЗ «СЗШ №8» (директор Занєгін В.О.) під керівництвом методиста методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань Чобанян С.О. Вчителі біології мали змогу ознайомитися з досвідом роботи своєї колеги,  вчителя біології Прокофьєвї Т.В. щодо впровадження інноваційних технологій в практику роботи вчителя природничих дисциплін:  особистісно орієнтоване навчання та виховання, інформаційні технології, здоров’язберігаючі технології навчання, інтерактивні технології (метод проектів, інтелектуальні карти), технології навчання як дослідження, розвиток критичного мислення.

Учасникам семінару було представлено урок біології в 11-ому  профільному (біолого-хімічний профіль) класі на тему: «Біотехнологія: історія та сучасність». Відмічено, що в учнів є  розуміння фундаментальних принципів  біології, сформовані навички, усвідомлене ставлення до вибору шляху подальшого навчання відповідно до своїх інтересів і здібностей.

Застосування знань з біології учні 6-7 класів продемонстрували в ході  захисту міні-проектів на занятті гуртка юних мікологів. 

Завершився семінар-практикум виїзною екскурсією до ПрАТ «Оріль-лідер» з метою ознайомлення з біотехнологічними процесами біогазового комплексу даного підприємства та  з практичним застосуванням продукту біогазового комплексу.
Переглядів: 406 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar