Головна » 2018 » Жовтень » 1 » ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФІЛЬНА ШКОЛА UF INCUBATOR STARTUP WEEK ДЛЯ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК
19:31
ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФІЛЬНА ШКОЛА UF INCUBATOR STARTUP WEEK ДЛЯ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК
У  Міжнародному центрі дитячої наукової творчості «MANLabCamp»    в м. Києві з 15 по 20 вересня 2018 року проходила Всеукраїнська профільна школа Week для учнів-членів Малої академії наук.
Дніпропетровське відділення Малої академії наук України представила команда з трьох учасників, одним з них був  Аберніхін Ілля, учень 11 класу комунального закладу «Технічний ліцей» Кам'янської міської ради.
В рамках діяльності бізнес-інкубатора вихованці Дніпропетровського відділення МАН окрім теоретичних питань в сфері бізнесової діяльності, менеджменту, маркетингу, залучення інвестицій, правильного позиціонування і створення бренду, маркетингових стратегій для нових гравців ринку, учні мали змогу ще підкріпити теоретичну частину практичними завдання від наставників, змоделювати проекти власних інноваційних стартапів.
Команда Малої академії наук Дніпропетровщини, зокрема Ілля Аберніхін, презентували власні проекти Віктору Долгопятову, засновнику Diacom Group, який виступив у ролі потенційного інвестора.
Учасники отримали сертифікати від Національного центру  «Мала академія наук України», а також, запрошення на участь у Innovation Market від партнерів заходу.
Вітаємо Іллю Аберніхіна з успішними результатами. Висловлюємо щиру подяку Дніпропетровському відділенню Малої академії наук за співпрацю, залучення наших учнів до різноманітних проектів, що сприяють саморозвитку та самореалізації у науковій творчості.
Переглядів: 300 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar