Головна » 2019 » Жовтень » 23 » XI МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА "ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ"
10:49
XI МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА "ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ"

22-24 жовтня 2019 року відбулася Одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»  (м. Київ). Організована виставка Компанією «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Інноватика в сучасній освіті» з 2014 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший в Україні професійний форум освітніх і науково-педагогічних інновацій, який з 2009 року представляє інноваційні досягнення національних і закордонних закладів освіти; експозиції сучасного навчального обладнання та дидактичних засобів, електронних освітніх ресурсів, інноваційних програм і рішень для осучаснення освітнього процесу, впровадження ефективних педагогічних технологій. В ході виставки були проведені  науково - практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем розвитку освіти.

Щорічно у зазначених заходах беруть участь освітяни нашого міста і щорічно – отримують високі нагороди. У Одинадцятій міжнародній виставці  «Інноватика в сучасній освіті - 2019» представляли освітянську галузь  департамент з гуманітарних питань міської ради та заклади освіти: технічний ліцей ім. А.Лигуна, НВО – ліцей НІТ, гімназія № 11, ліцей № 13, НВК – академічний ліцей № 15, ЗЗСО № 4,7,21, 28, 35, 40, спеціальна школа «Гармонія». Всі учасники були нагороджені Почесними дипломами виставки.

За перемогу у конкурсі тематичних номінацій Золотими медалями нагороджено: департамент з гуманітарних питань міської ради, НВО – ліцей НІТ, гімназію № 11,  НВК – академічний ліцей № 15, ЗЗСО № 4, Срібною медаллю – ЗЗСО № 35. Вітаємо педагогічні колективи  ще з однією перемогою, яка свідчить про системну спільну діяльність ДзГП, методичного кабінету, закладів освіти щодо реформування освіти в нашому місті та інноваційний досвід впровадження в практику роботи  сучасних методик і технологій.

 

Переглядів: 208 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar