Головна » 2019 » Листопад » 4 » ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ МОЛОДОГО ПЕДАГОГА-ОРГАНІЗАТОРА
15:37
ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ МОЛОДОГО ПЕДАГОГА-ОРГАНІЗАТОРА

31 жовтня на базі ліцею №13 відбулось засідання Школи молодого педагога-організатора,  метою якого було  ознайомлення молодих педагогів-організаторів з нормативно-правовим забезпеченням роботи педагога-організатора; з посадовими обов’язками та правилами ведення робочої папки педагога-організатора, виборами учнівського самоврядування та основними видами планування (річне, семестрове, щоденне).

Керівник методичного об’єднання  педагогів-організаторів  Куриненко Світлана Вікторівна ознайомила присутніх з питаннями щодо нормативно-правового  забезпечення роботи педагога-організатора, посадовими обов’язками  педагога-організатора, а також презентувала роботу учнівського самоврядування з теми «Вибори президента дитячої організації «Сонячна країна»» та «Вибори президента парламенту».

На засіданні всі присутні мали можливість поспілкуватись з лідерами учнівського самоврядування ліцею №13, обраними  в цьому навчальному році, а саме : президентом дитячої організації «Сонячна країна» Нестеренко Оленою, ученицею 7А класу та президентом парламенту Соловйовою Мариною, ученицею  11 класу.

Педагог-організатор колегіуму №16 також поділилась цікавим досвідом щодо виборів Ради колегіантів, продемонструвала відеоролик передвиборчої компанії кандидатів у президенти, поділилася власним досвідом про завдання та функції Ради колегіантів, щляхи та умови реалізації творчого потенціалу. Педагоги взяли участь в  діловій грі «Річне планування роботи учнівського самоврядування» та інтерактивному опитуванні «Точка зору». Відгуки педагогів-організаторів:

«Сьогодні мала змогу бути присутньою на засіданні молодих педагогів-організаторів. У формі діалогу спілкувалися, розглянули більш детально актуальні теми. Також булла можливість особисто поспілкуватися з учнями 13 ліцею, ставити запитання і почути відповідь. Поділитися і почути нові інновації. Перейняти новий досвід. Дуже дякую.» Світлана Купцова «Гармонія».

«Сьогодні булла присутня на засіданні молодих педагогів-організаторів. Хочу висловити велику подяку, адже було дуже цікаво, інформативно, сучасно. Всі мали змогу поділитися своїми вміннями, більш детально розглянути питання, які цікавлять, запитувати та навчитися новому. Дуже дякую за таку можливість.» Елизавета Деміденко - академічний ліцей №15.

«Дякую за чудовий семінар. Він  пройшов в дружній атмосфері.Для себе я отримала багато  корисного, що стане у нагоді у подальшой роботі педагога-організатора. Чекаю наступної  зустрічі!» Альона  Шпаляренко  - НВК №3

«Засідання  відбулося в дружній атмосфері, кожен для себе отримав багато корисного, що стане у нагоді для щоденної роботи педагога-організатора.» Альона Деркач  - СЗШ №21

Переглядів: 261 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar