Головна » 2018 » Листопад » 9 » Засідання школи педагога-організатора
10:24
Засідання школи педагога-організатора

30 жовтня 2018 р. на базі НВК №13 відбулося  засідання школи молодого педагога - організатора на тему: «Організація роботи молодого педагога-організатора на початку діяльності».

В ході теоретичного блоку Куриненко С.В.керівник методичного обєднання педагогів-організаторів, ознайомила всіх присутніх з нормативно-правовим забезпеченням роботи педагога-організатора та  з посадовими обов’язками. Педагог-організатор СЗШ №28 Франделіус Н.Ю окреслила основні види планування (річне, семестрове, щоденне) та наголосила про особливість організації самоосвітньої діяльності педагога-організатора.

В ході практичного блоку  з досвіду роботи щодо виборів шкільного учнівського самоврядування виступила  педагог – організатор колегіуму №16 Сосюра І.В., яка звернула увагу на те, що наш складний час потребує виховання лідерів нової формації — ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Вона зазначила, що саме учнівське самоврядування дає можливість учням практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства. Також були презентовані відео ролики кандидатів в президенти, які ознайомили всіх присутніх зі своїми передвиборчими програмами.

Цього дня педагоги-організатори  мали можливість обмінятися досвідом роботи, поділитися власними стратегіями досягнення успіху.

Засідання  творчої групи педагогів-організаторів  надає можливість забезпечити  процес цілеспрямованого безперервного вдосконалення професійних знань, умінь та навичок молодих педагогів-організаторів , а також є необхідною умовою їх ефективної роботи в сучасних умовах. Підводячи підсумки роботи засідання молодих педагогів – організаторів  усі присутні висловили свої побажання, пропозиції щодо подальшої роботи.

Переглядів: 352 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar